Händelserikt

Denna helg har minst sagt varit händelserik... :) Frågan är väl från vilken ände man ska börja... :)

I fredags var jag ju först ute i Sunderbyn å umgicks med mor å son... Mycket trevligt å som vanligt när man har trevligt går tiden fort... Efter det åkte jag in till stan för att gå på after work... Cammo hade bokat bord på Oliver´s, å tur att hon hade bokat, för det var massor med folk! Klart, för i stort sett alla utom vi kommunanställda hade ju fått lön! :) Vi festade på coca cola alla tre, så det var en lugn tillställning... Men mycket trevligt å god mat! Det var så himla länge sen vi träffat GK, så det fanns massor å prata om! Efter det for jag å GK å hälsade på på Lövskatan... Sen var jag så trött så jag i stort sett hade kunnat somna stående... :)

Eftersom GK lånat soffan hos mig hade jag frukostsällskap på lördag... Sen var det time att plocka fram cykeln! Å det var sannerligen ett kärt återseende... Jag älskar å cykla! Numera står den inne i min hall, å där får den väl bo tills nästa gång jag ska ut å trampa! :)



Första cykel-trippen gick till "min familj" där jag oxå hade ett kärt återseende! Hade inte träffat barnen på jätte-länge, så jag hade verkligen längtat efter dom (å jag tror även att jag var efterlängtad... :) ) Sen skulle dom på kalas, så då passade jag på att cykla in till stan å köpa ett kort till min prinsessa å en body till byxorna jag redan införskaffat... Nu kunde jag ju faktiskt köpa i rosa! ;) Träffade Guddottern å hennes mamma å vi gick  fikade innan vi promenerade hem... Sen kunde jag göra paket av presenterna till prinsessan...



Efter visiten på stan fixade jag lite grejer till min bror å svägerska som jag skulle ta med till BB... Fick låna bilen hos "min familj" (tack snälla ni för att ni gjorde den trippen möjlig!) å åkte sen till Sunderbyn för å få hälsa på underverket! Hon är verkligen såååå fin! Det går inte å beskriva i ord... Efter det besöket köpte jag godis å sen satt jag å mamman i "min familj" å såg slutet på Robinson å surrade å åt GODIS!

Idag har jag varit chaufför till IKEA! :) Hon hade minsann planerat resan, L... Vi tog M´s bil å så hade hon mig som chaffis! Inte illa! Vi hade en mycket bra dag! Det är som en trevlig tripp att göra till IKEA... Inte så långt, å så får man gå på trevliga affärer! :) Å så hinner man prata i bilen dit å hem! Hur man än gör när man åker på IKEA, så kommer man alltid hem med nåt! Nu har jag vissa planer på att få ner en del av alla (jä-la) saker jag har i skrubben till källaren, så jag köpte lite olika förvarings grejer... Sakerna packades i påsen "DUMPA", som sen ska användas till täcken å diverse... :) Vi konstaterade när vi gick in på IKEA för att dricka kaffe innan avresan hemåt att om vi skulle gå genom affären igen skulle va garanterat komma ut med nåt! Konstig affär det där... :) Förutom sakerna som inhandlades på IKEA köpte jag ett par skor å 6 assietter till min Swedish Grace servis... :)



När jag kom hem från den resan var det bara å trycka i sig middag å sen ringde jag min bror å frågade om jag fick komma å hälsa på å föra presenterna till Prinsessan... Å det gick bra! Jag har suttit å haft henne i famnen å tittat på henne... Helt plötsligt slog det mig att jag faktiskt är hennes Faster!! Hon har ju faktiskt även "mitt blod" i sig... :) Vilken känsla!! Kan inte fatta hur en person som endast är tre dagar gammal kan få så mycket av ens tankar! Men så är det i alla fall!

Nu är det söndag kväll å jag kan nog räkna timmarna jag tillbringat i min lägenhet denna helg... :) Nu är jag inne i en sån där period igen när jag inte kan "sitta still"... Nåja, det lägger väl sig så småningom... Ska nu slänga mig i soffan framför TV:n å se på Van Veteren... Tycker ju inte riktigt att dom där filmerna är så bra... Inte alls som Beck å Wallander, men det går att fördriva tiden me å se dom i alla fall.. Ska även försöka sy lite på Dop tavlan till Prinsessan, nu vet jag ju hur stor hon var när hon föddes i alla fall! :)

Hoppas på en bra vecka med mycket sol!

Kram! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0