Uppdatering...

... av läget! Idag är det LÖRDAG = BRA DAG! Har faktiskt varit å besökt "min familj" idag! Det var alldeles för länge sedan sist!! Men jag har som inte riktigt haft ork att socialisera mig på senaste tiden...

Läget på jobbet är fortfarande väldigt snurrigt! Men i veckan har jag pratat med min chef och även överlämnat till honom en lååång text jag skrivit om hur jag mår och hur jag ser på situationen... Han verkade faktiskt förstå mig och han säger att inte jag också får bli sjuk av detta! Jag har blivit lovad att få gå å "prata av mig" hos någon utomstående, för att hitta ett sätt att hantera situationen... Det känns i alla fall bättre, nu har jag fått säga mitt å så ligger det största ansvaret hos min chef... Nu har dessutom min vän och arbetskollega också blivit sjukskriven, inte bara på grund av jobbet, men jag tror han ser allvaret i detta... Nog om detta tråkiga! Jag försöker faktiskt ändå se positivt på framtiden och jag tror och hoppas att detta får en lösning rätt snart... Jag försöker verkligen att inte ta på mig saker som jag inte kan förändra och det lyckas ibland... :) Men jag kan säga som så att när man börjar analysera sig själv och situationen så mycket som jag har gjort, lär man sig alltid något... Så jag tror ändå att jag kommer gå både klokare och starkare ur detta! :)

Vissa dagar när man mår dåligt kan man glömma bort hur många fantastiska människor man faktiskt har i sitt liv! :) Jag har som tänkt på det att jag har i alla fall MÅNGA som jag kan ringa till och "beklaga" mig och som kan hjälpa mig att hantera det svåra... Människor som kan stötta mig när det är jobbigt, men som också kan skratta med mig och få mig GLADare! Fick ett vykort på posten en dag i veckan med BAMSEKRAMAR från min kusin å min gudson! Jag blev så glad så jag nästan började gråta... :) Bara tanken på att många tänker på en gör ju en starkare!! TACK FÖR ATT NI ALLA FINNS!

I veckan har ju även jag, Camilla å Lisa varit å "pratat med döda"... Jag vet att det låter helt absurt och jag har full förståelse för människor som inte tror på detta, eller som är skeptiska och kanske lite rädda för fenomenet... Men nu var det i alla fall på det lilla viset och JAG väljer att tro! Det var i alla fall en konstig känsla att kunna prata med dem som vandrat vidare... Men jag måste säga att jag gick betydligt lättare om hjärtat därifrån!! :)

Ikväll blir det eventuellt utgång... Vi får väl se vad som händer... Men det skulle nog va trevligt i alla fall! Imorgon kommer mor å far hit till Luleå... Jag ska fixa farsdagsmiddag å så kommer min bror med efterrätt! Så det blir nog en trevlig eftermiddag!

Har även beslutat mig för å vara ledig på måndag! Känner att jag behöver förlänga helgen lite å så kan jag passa på att umgås med mamma lite extra! :)

Nix, nej... Nu ska jag ringa C å kolla hur det blir med våra festligheter! :D

Kram! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0