Nya friska tag!

Mot en ny vecka med nya friska tag! Jag tror den här helgen trots allt har gjort mig gott... Känner mig något starkare för att möta morgondagen i alla fall! :) Jag har som inom mig försökt komma till vissa beslut... Som att jag kanske faktiskt måste sluta... Även om det är det sista jag vill, så vet jag att jag måste sätta min egen hälsa i första rummet... Det har varit alldeles för jobbigt att ens tänka tanken tidigare, men i helgen är det som att jag börjat förlika mig med den tanken å även om det kommer vara både sorgligt å jobbigt, så kanske det ändå är det bästa.... Vad vet jag???

Igår fick jag mysa med Nelly medan L & D var på avslutningsmiddag me fotbollslaget! Inte illa! Vi hade det så trevligt å hann med att komma i pyamas å äta gröt innan mamma kom hem... :) Charmtrollet har ju hunnit bli 7 månader å nu är det himla kul å prata me henne, för nu svarar hon ju på sitt lilla vis... :)

Idag har vi varit till M å firat hennes födelsedag i efterskott! Gott me fika å trevligt att träffas! Det händer tyvärr alldeles för sällan... Innan vi for dit var jag med Lindorna å Nelly på en promenad... Det var helt underbart väder ute! Å så hade det ju kommit lite snö, så det blir man GENAST gladare av! Hoppas nu att det kommer massor av snö som stannar till våren! (det där, inser även jag, är nog mest önsketänkande, men man måste ju få drömma i alla fall...)

I eftermiddag ringde en tjej från Partylite som ville ha ett ljusparty hos mig, så jag bokade in det på onsdag 12 november kl. 19... Så den som är sugen att titta på ljus å fika kan komma till mig då! :) Observera att man absolut inte behöver köpa nåt, det räcker med att titta! :)

Innan jag avslutar detta inlägg vill jag passa på att TACKA alla underbara människor i min omgivning som orkar lyssna på mig å stötta mig i allt detta när jag mått (observera att jag skriver i dåtid, tänkte det skulle bli bättre nu) som sämst! Ingen nämnd - ingen glömd! Ni vet nog själva vilka ni är... :) Älskar er!

Kram! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0