Första advent

Idag har jag varit på "Skyltsöndag"... Fast det känns ju inte som förr i tiden när man själv var barn och fick gå å titta i de skyltade fönstrena. Numera är ju alla butiker öppna... Men det var ju lite mysigt ändå, men tomtar och julmusik...

Kan säga att jag haft en rätt aktiv dag! Den började med en morgonpromenad med Nalle, Linda å Nelly. Efter lunch for jag in till stan med Lisa å hennes syrror och sen fick jag middag hos "min familj". Efter det var det dags att hämta bror å Linda på flyget och sen skjutsade de mig till vattengympan... Nu är jag dock hemkommen och hade för avsikt att ta tag i disken jag har... Men då hamnade jag istället framför denna dator... :)

Gårdags-kvällen var RIKTIGT trevlig! Vi blev bara tre stycken, men det var inte så bara! Vi åt mat å drack vin och såg stjärnor på is och babblade i massor! Tiden gick hur fort som helst! Sedan följde jag å Nalle med brudarna hemåt och när C skulle vika av kom vi på den briljanta idén att vi tillsammans med hundarna skulle promenera in till stan för att hinna få en skymt av allas våran GK! Efter att han lämnat denna stad träffas man ju så sällan, så man får minsann passa på när tillfälle ges! Väl hemma igen var ju klockan efter 1!! Så kan det gå!

Jaja, nu är det väl bara att ta tag i disken!! Jag ska ha p-möte imorgon kväll och då kommer jag hem sent, slutar först 19.30... Å på tisdag ska jag redan börja fira min födelsedag i förtid! T är i Luleå å pluggar, så då ska hon komma förbi! Ser minsann fram emot det då det är så länge sen vi setts! Sen är det ju onsdag å då blir det ännu mer kalas... Ska bli sååå trevligt att umgås med sina vänner!!!

Kram! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0