Att "socialisera"

Uttrycket "att socialisera" myntades för ett antal år sedan när min kusin ännu bodde i Umeå... Jag hade flyttat till Luleå nåt år innan och när hon som nybliven singel behövde träffa lite folk kom hon till mig och "socialiserade". :) Mina vänner blev även hennes vänner och vi hade mycket skoj ihop! Spelade spel bland annat... :)

Numera känns det inte som om man "Socialiserar" så ofta... Var betydligt mer förr om åren! Kanske har det med åldern att göra?! (men det kan man väl aldrig tro!) Igår hade jag en "ensam-dag", har faktiskt med åren även lärt mig att vara ensam... Riktigt skönt i EN dag ungefär, sen klättrar jag nästan på väggarna! :) Jag är nog född till ett "flockdjur"! :) Nåväl igår lagade jag tacos till mig själv och såg en film och sedan även på "Stjärnor på is". Tacos är ju egentligen betydligt trevligare att äta när man är flera, men nu var jag sugen på det, så så fick det bli! :)

Nu sitter jag och väntar på Lisa å grabbarna. Vi ska nämligen ut och leka i en lekpark! :) Måste ju "socialisera" lite innan helgen återigen är till ända! :)

Kram! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0