Redan tomt!

Jaha, då har dom kommit hem, Thailandsresenärerna! Bruna som pepparkakor anlände det måååånga människor till flygplatsen på Kallax... Så många så man knappt fick sig nån parkeringsplats! Det händer nog ej så ofta... Jag tittade på dem å sa till Linda att undra när jag får komma ner för dom där trapporna alldeles brun å fräsch?! Jag har res-feber!!! Trots missödet med den hemska förseningen förra gången jag var i Thailand, så är jag återigen på väg! Då sa jag ju att jag skulle hålla mig på bil-avstånd från min lägenhet lääänge! Tydligen har det gått nog länge redan, för nu längtar jag bort till solen å värmen! Får väl försöka muta någon så jag har med mig nåt sällskap att åka med i början av året... :)

Det känns redan tomt efter Nalle, man hinner som snabbt vänja sig vid att man hör honom snarka eller röra sig... Nu är det som bara TYST... Gissa om han blev lycklig när han träffade mor å far! Hunden höll ju på att krypa ur skinnet! Han visste inte vad han skulle ta sig till, så glad var han! Han la sig genast till rätta NÄRA mamma så han absolut inte skulle missa när det var dags att åka vidare... :) Han hade visst haft semester nog länge han oxå! :)

Lilla lillebror ringde nyligen å vi diskuterade det stundande bröllopet... Vi hann med att dryfta frågan redan hos D&L när vi fikade där tidigare... Frågan är väl HUR vi ska åka upp till Kiruna och VAR vi ska bo... Det blir nog ett vackert bröllop det där! Å ÄNTLIGEN får jag besöka is-kyrkan i Jukkasjärvi! Har varit på väg dit i nååågra år, så det är ÄNTLIGEN! Nåväl, kan tyckas att man är ute i god tid, men det vore ju alltför tragiskt om vi inte hade någonstans att sova när det väl är dags... :) Har även lovat min ibland lite förvirrade kusin att jag ska meddela honom när det börjar bli dags för oss att boka boende, så vi kanske alla kan bo på samma ställe! :) Vore ju toppen! Ska bli kul å träffas då i mars!

Nix, nu börjar det bli dags att krypa ner i sängen igen... Nog för att jag har "sovmorgon", börjar först 9 å jobbar till 17.30, men det kan ju va skönt å börja veckan med å vara utvilad! :) Ny vecka med nya möjligheter väntar imorgon!

Kram! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0