Äntligen hemma i byn!

Då var man här... Hemma i byn! Min plan om att vandra omkring i pyjamas sprack redan idag... Har varit till affären å då kan det ju va lämligt att ha på sig något annat än pyjamas... :) Nåväl, jag har ju "mjukis-kläder", så det är ju nästan same same... Idag har jag mest umgåtts med bror å Linda å mamma... Å så har jag varit en sväng till min lilla Nelly! Har ju längtat efter henne när det var så länge sen sist vi sågs... Och nu har hon märkt mig oxå! Så nu är jag visst hennes, i alla fall ett tag tills märkena på kinden försvinner! :) Hann även med att småprata med mamman, så vi hann med att komma ikapp lite sen sist... :)

Igår var en hektisk dag kan jag minst sagt säga!! Den började med intervju på morgonen, å det kändes riktigt bra! Efter det for jag å hämtade täckbyxor på jobbet å kramades med dom barnen som var där! (man ska ju passa på när man får kramar, eller hur?!) Sen besökte jag de nyinflyttade Sunderbyborna och fick både lunch å fika... Sen bar det av hemåt för att hinna med bussen mot byn... Jag skulle bara hämta ut ett paket åt L, men se det var minsann inte så enkelt... Efter en del tjafs å ett å annat telefonsamtal gick dom ändå med på att jag fick hämta ut paketet, så då var det bara att åka tillbaka till OKQ8 igen... Mitt i allt detta ringde chefen å skulle tala om hur det gått på intervjun... Vadå stressad, inte ett dugg! Sen tog jag lokalbussen in till stan å gick till Loet för att sedan ta bussen hem till byn.. Givetvis var det massor med folk å en å annan som man fick le åt... Somliga har då med sig rejäl matsäck när de beger sig på bussresa... :) Å så skulle jag ju hinna ringa å berätta för alla hur det gått på intervjun oxå... En del gladde sig mer än andra... :)

Det är ju nämligen på det viset, att jag fick inte tjänsten jag sökt, men jag känner mig NÖJD ändå...Min chef talade om för mig att om inte läget varit som det är, så skulle jag förmodligen ha fått jobbet, men nu behövs jag där jag är idag... Det säger ju trots allt en del om vad han tycker om min arbetsinsats... :) Han sa att jag var mycket duktig å det ska jag veta! Det kändes ändå skönt att få veta hur det gått direkt, så slipper man fundera på det... Jag känner mig faktiskt nöjd med att slippa välja, nu blir jag kvar där ett tag till... Och i ärlighetens namn, så vet jag inte om jag hade haft energi till att starta upp något nytt, inte nu efter den här hösten... Men han gav mig i alla fall ett förslag att fundera på över jul, som skulle ge mig 100%... Så då har jag i alla fall nåt att tänka på! :)

Nu är det dags för "Uppesittar-kväll"... Mamma har redan ropat ett antal gånger, så det är nog dags att göra henne sällskap!

GOD JUL!!!

Kram! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0