Myggbett, träningsvärk och energi

Dessa tre ord får sammanfatta min byavistelse! :) För det är ju "hit man kommer när man kommer hem"...



Jag har dragit på mig så sjukt mycket myggbett, så jag vet inte när jag senast var så myggbiten! Så, jag instämmer med alla dom som säger att detta är en myggrik sommar! På något sätt hör dom där myggbetten till, det bevisar att sommaren är här, men man behöver ju inte få så sjukt många! Och det värsta är inte alltid betten, det är myggen och knotten i sig som irriterar en annars trevlig utevistelse! Nåja... Nu är jag tillbaka i stan, å här finns inte lika många myggor, så nu ska väl betten sluta klia oxå. :)

Sen fick jag ett il och tänkte att jag måste ju springa, jag kommer ju aldrig orka med tjejmilen om jag inte ens börjar träna (Jag måste ju kanske först anmäla mig till den där milen, det får bli dagens projekt)... Nåja tog på mig löparskorna och begav mig ut, tänkte först att jag promenerar eftersom det kändes som en halv evighet sen jag tränat... Men jag kände ändå att jag nog skulle orka springa i alla fall en bit... Och det gjorde jag! När jag kom hem efter 6 kilometer hade jag nog sprungit i alla fall 4 av dom, så jag var rätt nöjd med mig själv! (Händer inte ofta, så det är bara att njuta av den känslan!) Sen kom ju naturligtvis träningsvärken som ett brev på posten, men jag har sagt det förr och säger det igen, träningsvärken är den enda värk som faktiskt kan vara lite skön... :) Man vet ju att man gjort nåt för den! ;) Sååå, nu är det bara att fortsätta detta träningsprojekt, så jag orkar runt den där milen den 1 september! :)

Och sen var det ordet energi... För mig innefattar det rätt mycket! :) Jag har under hela vistelsen haft förmånen att få umgås med Bästa sortens brorsdotter, den fina underbara ungen som är full med energi och som gärna delar med sig av den också! Hon har varit på äventyr med mig och jag har haft med vagnen i fall hon inte orkar/vill gå, men hon säger att hon kan gå, men för henne är det att springa... :) Hon är mån om alla och delar med sig och hon LEKER! Jag hann inte mer än in genom dörren hemma i byn när hon ville att jag skulle vara hennes hund och hon min människa... :) Så av denna fantastiska flicka får man så mycket! Inte undra på att man saknar henne när det går för länge mellan våra möten... Hon har önskat att få komma till faster och sova över, och det vill ju såklart faster också, så det ska vi ordna nu när vi har sommarlov! :)

         

Sen har jag hunnit med att umgås med vänner, bekanta och familj! Jag har hunnit besöka vänner i byn, som jag träffar alldeles för sällan... Så det är trevligt varje gång det sker såklart! Det ger energi! Jag var på "firandet" av marknaden på lördag kväll och mötte en massa "vänner från förr" och "vänner från nu". Det ger energi!



Så jag känner mig rätt nöjd med min semester hittills! Jag njuuuuter av att bara vara och ta dagen som den kommer, jag njuter av att vara ledig! Hoppas resten av tiden ska fylla mig med lika mycket positiva känslor! :)

Kram alla fina! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0