Tid - en relativ upplevelse

LÖRdag... Som snart är till ända... Jag har umgåtts med familjen på Lövskatan typ hela dagen idag! Det började med att jag halkade in som på ett bananskal på en resa till stan för att äta hotellfrukost... MYCKET trevligt! För det första fick man en bra start på dagen med trevliga människor (vi var som rätt många där... :) ) och så är det ju GOTT med hotellfrukost! Efter intaget av den viktigaste måltiden på dagen tog vi oss en promenad i solskenet, jag, guddottern å hennes mamma... Vi hamnade hos "min familj" och satt ute där ett tag... Sen gick vi till Lövskatan för att fika lite, på vägen plockade vi upp min svägerska! Vi drack kaffe å åt god äppelpaj och satt å babblade! Kändes som om det var evigheter sen jag träffat dessa människor... Och det var det säkert oxå, för tiden bara rusar iväg... Men SNART mycket SNART ska jag verkligen få bli faster!!! Jag längtar massor efter bebben i magen! Och om det nu är så att den bestämmer sig för å komma när den är beräknad, så är det ju typ två veckor kvar!!! Oj så spännande! Och om det är spännande för mig, hur ska det då inte vara för de blivande föräldrarna?! Efterlängtad är bebben i vilket fall som helst! :)

Efter detta mellanmåls fika, gick jag hem en sväng för att sedan återvända och göra tacos. Ja, äta det oxå såklart! Efter den måltiden konstaterade vi att denna dag hade vi verkligen INTE ätit enligt konstens alla regler... :) Så blir det ibland... Sen var det Robinson å så råkade det ju finnas godis... OJDÅ! Vilken tur att det inte är lördag varje dag! :) Jag å L började prata om det här med tid... Att man verkligen borde leva mer i nuet... Ibland kan jag nästan känna panik över att inte hinna med allt jag vill innan jag typ dör... Nu är det väl så att man i alla fall i tanken har tänkt leva tills man blir gammal, men om tiden bara ska gå allt fortare, så måste man ju faktiskt ta till vara på den! Imorgon ska guddottern ha sitt ett-års kalas... Och det är ju på barnen man ser att man åldras... Ett år går verkligen fort! Så nu är det bara å lova sig själv att leva mer i nuet och vara tacksam å glad för det man har i sitt liv! Jag kan faktiskt ibland bli så rörd över hur bra jag egentligen har det så jag nästan får tårar i ögonen! Det är inte alla som har sån tur så de har familj och vänner som finns för en och älskar en, ett jobb att gå till, som man dessutom gillar, tak över huvudet å mat i kylen... Sen kan man ju klaga över att man inte kom iväg till Thailand... :) Men i det stora hela är jag verkligen lycklig! Bara å försöka leva på den känslan även dom dagarna när det känns som om livet går i uppförsbacke... :)

Igår, fredag, hämtade jag alla tre gossarna tillhörande "min familj" på förskolan! Vi gick hem å hade "picknick" på altanen... Sen bar det iväg till badhuset med äldste sonen... Han var mycket nöjd över att få massor med egen tid med moster Icka, bada å fika chokladboll, bara det! :) Blev kvar där över Let´s dance, men var väldans trött å trodde ett tag att jag skulle somna i soffan... Det var i alla fall två värdiga personer i finalen... Och egentligen spelade det inte så stor roll vem som vann, men Magnus å Annika fick min röst! :)

Helgen ska som sagt avslutas med 1-års kalas och sen blir det å besöka familjen i Sunderbyn... :)

Kram! :)

Styrkan kommer innifrån

Torsdag igen! Det känns som om veckorna bara rusar iväg! Är nyligen hemkommen från ett AQUA pass... Tänkte försöka ta död på mig själv, men jag lever ännu! :) Ibland är det som om den där tävlingsdjävulen vaknar i en å då får man lite extra energi...

Idag har vi fått låna en massage fotölj till arbetet... Kan säga att den har varit välbesökt! Och helt fantastisk!! Inget går ju upp emot en massage av en massör, då får man ju dessutom mänsklig energi, men denna stol var verkligen en trevlig upplevelse!

Just nu känns det som om jag behöver få lite extra energi, för jag ger bort rätt mycket... (så den där massage fotäljen är inte helt fel...;) ) Men jag har ju mina egna små energikällor på jobbet, det vill säga barnen, och sen tror jag att jag är inne i ett bra flöde där jag återskapar energi rätt fort... Det känns som om det har hänt rätt mycket i många av mina vänners liv, så man har fått vara och är en stark medmänniska... Tur att jag känner mig stark oxå! Jag känner att jag kan ge bort massor å ändå ha kvar till mig själv... Kramas mycket gör jag, då både ger å får man ju positiv energi! :) Dessutom är det ju så att även om alla inte är på topp, så är vi ändå bra för varandra å kan stötta upp varann när det behövs... :)

Yesterday hade vi ett lååångt p-möte på arbetet... Det handlade egentligen mest om en enda sak, som vi inte får prata om ännu... Men jag känner mig inte så där särskilt stressad ännu i alla fall... Jag ids inte hetsa upp mig innan jag vet hur det blir å dessutom ska jag försöka se möjligheter om det är så att det blir förändringar... Det kändes i alla fall som om vi i personalen är rätt eniga om saker å ting... Och sen fick vi veta löneförhöjningen för 2009, och med tanke på dessa spartider, så är jag NÖJD!!! Jadå, jag var tvungen att ge min chef en kram! :)

Efter p-mötet hämtade min gode vän L mig... Hon skulle ändå hämta hem bonus-barnet hos hans mamma... Han som idag har flyttat... Igår när dom lämnade av mig frågade jag om jag fick ge honom en kram å det fick jag! (det hör ju till saken att det inte är så populärt med kramar :) ) Jag var tvungen att gå in innan jag började gråta... Klart att det känns tomt å konstigt att han inte är där längre, men han kommer få det bra! Och vi kommer säkerligen träffas fler gånger... Dessutom fick jag veta att L lämnat mitt telefon nummer till honom med orden om att jag nog vill veta hur han har det! Och det VILL jag juh! Så är det när man är adopterad moster, då får man lite extra barn att bli moster till oxå! :) Dom lämnar ju alla sina spår i mitt hjärta!!! Vilken himla tur att man har ett flexibelt hjärta så det ryms in mååånga människor! För jag tror inte det någonsinn kommer att bli fullt! Det kommer säkerligen alltid att finnas plats för en till å en till å en till å.......

Nu är det dags för sängen! Börjar tidigt imorgon, å slutar även tidigt!!! Ska försöka hitta på nåt skoj med äldsta sonen i "min familj" är tanken... Beror lite på väder å vind... :)

Kram! :)

Annorlunda dag

Så där... Nu var måndagen avverkad, igen... Måste säga att min dag har varit något annorlunda än vad jag hade förväntat mig när jag vaknade i morse... Jag vaknade dock rätt mör i kroppen efter gårdagens aktiviteter i backen! Man börjar visst ha en gammal kropp?! :) Det var det i alla fall värt, för kul hade jag (vi)!

Idag har jag haft en hel del samtal av varierande karaktär och det är väl det som gjort den här dagen så annorlunda... Som sagt så vaknade jag inte i morse och trodde att jag skulle veta det jag vet nu... :) Så kan det bli ibland... Ibland undrar jag om det är så att jag utstrålar att man ska prata med mig?? Det är en vän till mig som en gång för MÅNGA år sen har sagt "Anci, du är född till världen för att hjälpa människor!" Det lät ju väldigt stort!!! Och då tyckte jag nog att hon tog i lite väl mycket... :) Men man kan nog hjälpa på många olika sätt... Ibland räcker det med att man lyssnar å ställer lite frågor och visar att man bryr sig... Ger lite av sin tid och sin energi...

Om man får höra att någon är tacksam för att man finns, så gör ju bara det att man får en annorlunda dag... Som sagt, denna dag har varit annorlunda... Och inte bara för mig! Jag har ju även samtalat med andra som oxå haft en annorlunda dag! ;)

Och nu är denna annorlunda dag slut, och jag ska lägga mig på spikmattan och somnar troligen där... Ska samla på mig MASSOR med ny energi så jag kan möta morgondagen med glädje! :) Ska ju jobba på mitt andra jobb imorgon å blir där från 8-17:30, så det är en lång dag!

God natt!

Kram! :)

Tankarna...

...går till en vän till mig som har det jobbigt just nu. Jag hoppas allt ska lösa sig till det bästa! Vilket det nog kommer att göra oxå... Det är bara vägen dit som kan kännas lång. Finns här för dig vännen!

Har idag tillbringat hela dagen hos "min familj" där vi varit ute i solskenet! Det märks på mina kinder som numera har fått fräknar!!! Så fiiiint! Nu är jag ju faktiskt som Pippi på riktigt! Fräknar å bor helt själv...  :) Den äldsta sonen i familjen har ju varit mycket bekymrad över att jag bor själv, så jag brukar säga att jag är lite som Pippi Långstrump... :) Jag har i alla fall haft mycket skoj idag eftersom jag åkt i backen med barnen! Eftersom det tinat aningens så var backen hal å man åkte riktigt långt! Hur kul som helst! Sen grillade vi korv, så nu luktar kläderna verkligen vår! För det är ju på våren man sitter nära elden å grillar korv... :) Snacka om att njuta av livet! Efter det var det lyx-fika med tårta till å med! Vi passade på att fira mamman i familjen en dag till! :) En riktigt bra dag! :) Tack för sällskapet alla närvarande! :)

Igår kväll var jag ju barnvakt å kände på livet som 6-barns mor! ;) Det flyter ju på riktigt bra, de stora klarar sig själva rätt bra, så det är mest dom små som behöver lite service... :) De är så snälla å gulliga alla barnen, så man njuter av deras sällskap! Sen fick jag skjuts hem, å det var nog tur det, för jag var väldans trött... :)

Nu ska jag gå å fixa lite middag! Sen får vi se om jag får eminent besök av min vän Cammo som var på väg hemmåt... :)

Kram! :)

Möten i livet

Det är ju nästan som "april-väder" ute, trots att mars inte tagit slut ännu... Jag tittade precis ut å ser att det snöar! Nyss lyste ju solen... Har varit hos "min familj" å suttit ute å druckit kaffe... Skönt! Ska snart tillbaka dit för å mysa med alla 6 barnen medan mor å far är på kalas...

Igår var jag ute på after work me mina gamla jobbarkompisar... Ingen av oss jobbar kvar där vi alla träffades, så det är kul att vi fortfarande har lite kontakt emellanåt! Vissa mer än andra... Men det var oerhört trevligt att "prata ikapp" lite och höra hur alla har det! Ofta går det alldeles för länge mellan gångerna man ses, så när man väl gör det springer bara tiden iväg! :)
Det är ju valen vi gör i livet som också blir själva livet... :) En efter en blev vi anställda på stället, jag var nog först av oss... Och en efter en sökte vi oss bort... Alla hade vi våra skäl, men vi har i alla fall blivit vänner på vägen och med det i ryggsäcken känns det ju bra att man gjorde dom valen man gjorde! :) Har suttit å tänkt på att om man valt annorlunda, skulle man kanske ha gått miste om en massa vänner man har idag... Ibland kanske det är "ödet" som väljer åt oss... Vad vet jag?! Det kanske är så att i just den stunden behöver man träffa just den personen, som sen kommer att bli en vän... Vissa kommer för att stanna, andra passerar i ens liv för att man behöver lära sig nåt just då... Men alla är dom värda att få sig en tanke emellanåt! Är det nu vi ska säga tack så mycket för facebook?! Där kan man träffa på personer som man en gång känt... :) Och bara se var dom bor å lever nu för tiden...
När man träffar gamla arbetskamrater så där, så hamnar man ju ofta på ämnet om hur det var där man jobbade då... Och när vi alla sitter med facit i hand, så vet vi ju också vad som egentigen borde ha varit annorlunda... Att det sen kanske är svårt att genomföra vissa saker är ju en annan sak... Många gånger har jag tänkt att det var ju egentligen en "helvetes-situation" man jobbade i.... Att vara enhetschef i ett så kallat mellan-led... Man hade egentligen ingen aning om vem man kunde lita på, inte ens bland kollegorna, (ja, vissa visste man ju var man hade, men långtifrån alla). Man hade press på sig "uppifrån" att göra ett bra jobb, man hade press på sig "nedifrån" att stötta och hjälpa dem... Anhöriga å kunder skulle få sitt... Och sen alla andra runt i kring som också skulle göra sitt jobb och därmed pressade en, exempelvis ekonomer, handläggare... Och så skulle man följa alla lagar! Och bara för å göra det lite extra komplicerat så går ju inte lagarna ihop alla gånger! Hmmm kanske inte så konstigt att man hade konstant magkatarr å sov dåligt om nätterna?! :) Samtidigt var ju jobbet fantastiskt spännande och utvecklande, och jag har lärt mig massor under dom åren! Jag skulle inte vilja ha dom ogjorda och jag har inte sagt att jag aldrig mer kommer jobba som chef, men just nu är jag mycket nöjd över att jag valt att byta bana! :) Då, när man hade det som jobbigast,  borde kanske någon ha ställt frågan "Hur tänkte du nu?" och också hjälpt en att besvara den, man hade behövt mer "handledning" och stöttning i de svåra frågorna som man ofta stod helt ensam i! Alla hade ju "häcken full", så vem skulle man belasta med mer problem??? Nåja, man är ju inte där nu och väljer jag att gå tillbaka, så har jag ju ännu mer erfarenheter än jag hade då! :)

Torsdag hade jag andra delen i kursen om "pedagogisk dokumentation"... Vi hade ju i läxa att göra en dokumentation som vi skulle ha med oss, sen blev vi uppdelade i två grupper och alla fick visa vad dom hade med sig. Sen skulle gruppen välja ut två, och jag blev en av dem! Så jag fick med mig massor av frågor å tankar som jag ska utveckla till nästa gång vi ses... Då ska vi jobba vidare med dokumentationerna vi påbörjat... Min lilla tjej som jag hade dokumenterat tyckte minsann att hon kunde följa med mig när jag skulle visa bilderna för "tanterna"... "Jag kan hjälpa dig!" säger hon bara! Urgulliga unge!!! Det är även hon som sa att hon var kär i mig! När jag frågade vad som menades när man är kär svarar hon: "Det är kärlek, som hjärtan så där när man tycker om varann!" Tror ni det värmde mitt hjärta?! Har jag sagt att jag har världens bästa jobb?! Så även om man vissa dagar känner att man inte har tålamod när man har 17 små barn som alla behöver sitt och man inte riktigt kan ge det, så kan man försöka tänka tillbaka till dom där underbara ögonblicken som gör jobbet så fantastiskt! :)

Nix, nu ska jag börja bege mig till "min familj"  för att umgås med mina underbara barn!!! Det är ju en annan sak som gör livet så fantastiskt! :) att man har alla dessa barn (och även vuxna) runt omkring sig! Tack alla ni fantastiska människor i min omgivnng för att ni finns!!! (ingen nämnd å heller ingen glömd... Ni vet själva vilka ni är! :) )

Kram! :)

Vårkänslor på väg...

Jaaa, det är sant att man blir gladare på våren när solen lyser! Eller i alla fall stämmer det in på mig! Idag har jag varit ute med barnen och jobbat på att få fräknar! Måste faktiskt se mig i spegeln ikväll ordentligt för å se om jag fått några! :)

Igår, tisdag, fick jag en så kallad akut-tid till "min" kiropraktor, som fick till det som var "trasigt" i mig... Det är ju tur man har vänner som säger till en att man måste fixa till saker å ting när man är för tjurig själv för å göra nåt åt saken! :) Jag kände mig rätt mör i kroppen, men det kändes betydligt bättre idag! Igår hann jag oxå me å fika med Guddottern å hennes mamma å så fick jag middag hos dem, inte illa! Eftersom jag var tvungen att åka tidigare från arbetet för å gå till kiropraktorn, så slutade jag ju efter det... Kostade mig några komp-timmar, men det var det värt! :)

Idag har jag varit hos "min familj" å busat me killarna... Lyckades då slita nåt i axeln, som jag misstänker är ett muskelfäste... Säg den lycka som varar förevigt!! Bara å tugga voltaren några dagar, så går det väl till sig det med! Ibland undrar jag om jag har en massa otur eller om jag bara är klantig?! Vad det då än beror på så lyckas jag ju drabbas av allt möjligt konstigt... :) Det var en av mina vänner som sa att om man skulle berätta om alla incidenter jag varit med om, så skulle man kunna prata om det under en mycket lång tid! Det är ju tur att jag bjuder på mig själv, annars skulle jag väl ha dött för länge sen! :) Jag tror nog de flesta av mina vänner har varit med på nåt av alla mina tokiga upptåg... Vissa värre än andra... Mammografi på Rusta, tappa nån liten matbit i uringningen, voltat med solstol... För att nämna nåt... :) Dom som varit med lär väl le en aning... Jaja, som någon även sagt, så har man sällan tråkigt i närheten av mig! :) Får väl bjuda även på det!! ;)

Ikväll är en av mina favvo-serier på TV, Gray´s anatomy... Så nu ska jag koka lite te å slå mig ner i soffan! Sen blir det spik-mattan för å hoppas det kan ta bort det onda i axeln...

Ha det bäst i vårsolen!

Kram! :)

Måndag 16/3 2009

Första dagen på denna vecka är snart över... Har mest varit trött idag... Kan väl delvis bero på att man sovit lite i helgen... Dessutom har jag ont i nacke/axlar å känner att jag nog rätt snart borde göra nåt åt saken... Det domnar i armen, så förmodligen är det väl nån (eller några) låsningar som stör... Måste ta tag i det där på allvar IMORGON!

Om nu lördagen gick i festlighetens tecken, så verkar söndagen ha gått i "svettningarnas" tecken... :) En efter en konstaterade vi att det nog var så att "ondheten" skulle ut ur kroppen på oss alla... :) Nåja, man måste väl lida lite för att man haft roligt, eller nåt?! :) Annars var söndagen en rätt lugn dag... Var å hämtade grejer på Sommarstigen, satt där å surrade å sedan var vi å pizza... Efter det var det inte mycket mer än TV-soffan som gällde...

Idag har jag fått feber igen, RESFEBER! En mycket god vän till mig satte griller i huvudet på mig å ett nytt hopp tändes i mig om att jag eventuellt kan få komma iväg å resa i vår i alla fall! :) Man får hoppas!!! Å drömma...

Nu ska jag glo på TV ett tag innan det är dags att SOVA... Måste ju vara laddad eftersom jag inte ska vara på mitt ordinarie arbete imorgon...

Kram! :)

Underbart!

Insåg nu att jag måste ha haft en av dom där veckorna när det händer mycket eftersom jag inte uppdaterat bloggen på hela veckan! :O Lite chockerande ändå!

Nåväl så här har visst veckan sett ut i korthet...

Måndag hade vi "målar-kväll" på jobbet där de föräldrar som kunde ställa upp var å hjälpte oss att måla väggarna vita, så nu är alla väggar på våran avdelning vita i alla fall! Vad gör man inte för å få bort tapeterna? "Någon" har visst lovat renovering sen det ny-öppnades för x-antal år sedan å än har inget hänt! Då får man ju ta saken i egna händer... :)

Tisdag var jag å hälsade på familjen i Sunderbyn å sen hade jag "nattjour" på Sommarstigen... :)

Onsdag fick jag välbehövlig massage efter jobbet! (som det känns nu så skulle jag behöva massage varje dag för å få bort det onda...) Sen var jag å Cammo på bio å såg "män som hatar kvinnor"... En fantastiskt bra film!!! Den rekommenderar jag! Det brukar ju ofta vara så att när man läst en bok å sen ser filmen så känns filmen aningens "platt", men i det här fallet hade dom lyckats riktigt bra! Bra skådespelare som passade för rollerna... En riktigt bra film med andra ord! Efter bion hade jag "nattjour" igen... :)

Torsdag var det vattengympa! Mycket trevligt då det var två veckor sen sist...

Fredag var jag å "30-åringen" å handlade grejer till festen som var igår...

Å då kommer jag till det som gör att rubriken fick heta Underbart!... Jag var på 30-års fest igår, lördag... Jag kan bara säga att dagen började redan tidigt i skrattandets tecken å fortsatte så i stort sett tills jag gick å la mig! Det är ju bara för att jag omger mig med människor som får mig att skratta å må bra!! Det började med ett telefonsamtal från L, å sen fortsatte det som sagt bara... Min goda vän Cammo var förbi å fick kaffe UTAN mjölk, men med glass (som inte var gjord på havre...)! Det var ju tur jag hade glassen att tillgå eftersom det i stort sett aldrig finns vanlig mjölk i mitt hus... Vilket vissa av min vänner beklagar sig över... :) Eftersom det då är rätt allmän känt att jag inte är så lång, så fick C även hjälpa mig å byta en glödlampa i hallen! Inte mitt fel att taket sitter högt upp juh! Å det är ju tur man har långa vänner som är bra på lite ett å annat! :) Eller hur?! Efter att vi druckit kaffe å surrat lite, skjutsade hon mig till Sommarstigen så jag kunde hjälpa till med förberedelserna inför middagen med Thai-mat... Vid 15-tiden droppade alla tjejer som skulle bada bastu in å vid 17-tiden satte vi oss till bords... Maten var riktigt god! Vi skålade bland annat för alla naturliga...... Och jag kan säga att vi har skrattat!!! Jag har tränat magmusklerna ORDENTLIGT! Och är det så att ett gott skratt förlänger livet, så kommer vi nog alla att leva några år extra!!! :D Vid 19-20 nån gång hade nog alla gästerna anlänt och vi var ett glatt sällskap som firade 30-åringen! Kul å träffa människor man inte sett på evigheter å surra med dom! Lika väl som det är underbart å ha trevligt med sina närmaste vänner som man träffar oftare! Det är ju såna här underbara tillfällen som gör det så fantastiskt roligt å leva! :D Nu har vi fått en massa positiv energi att leva på ett tag igen! Bara tanken på detta kommer nog få oss att le ett bra tag framöver... Tack L för en underbar fest och för att du finns!!! Och ni andra tack för att ni finns å förgyller mitt liv! Ingen nämnd, ingen glömd... :)

Kram! :)


Bröllopet!

Så var det över... Bröllopet! Nu är dom man å hustru...

Det kinesiska tecknet för kärlek
"Kärlekslappen" - det kinesiska tecknet för kärlek... Broderat... Inte undra på att jag har extra ont i min högra skuldra nu! Tjurig som man är, så ger man sig inte i onödan!

Vi åkte uppåt mot Kiruna vid 10.45... Det kändes som om det skulle ta en evighet... Men det gick ju ändå hyfsat fort... När vi kom fram plockade vi upp lilla Lillebror å så åkte vi och åt lunch... Sen träffade vi kusinerna från Umeå-trakten å började göra oss klara för avfärd till kyrkan... Det var verkligen häftigt å se vad man kan göra av snö och is... Och om jag som ändå är uppvuxen med snö å is tyckte det var häftigt, vad ska inte alla från Södra Sverige ha tyckt?! Det var ganska kallt där inne, men för oss som klätt oss gick det bra... Värre var det för bruden som var utan ytterkläder... Men dom sa JA och är numera ett gift par! :)

                                     

Efter själva vigselakten åkte vi tillbaka till hotellet och vissa av oss bytte lite kläder och så innan vi promenerade bort till fest-lokalen. Där var det lite mingel i väntan på brudparet... Sen var det middag och den pågick nog till ca 23... Efter det blev det dans å mera mingel! Det var ju nu vi hann med å prata med fler än dom vi satt bredvid... :)
Middagen bestod av:
Laxbakelse
Renfilé med murkelsås och rostade rotsaker
Vaniljpanacotta med hallonspegel
Bröllopstårta och kaffe

Och allt smakade riktigt gott! Man kan säga att vinter-temat genomsyrade hela bröllopet från inbjudan till dukningen å allt... Riktigt välplanerat! Och mycket vackert! Hon hade till å med en klänning som man kan säga påminde om vintern!

Det var alltså ett riktigt trevligt bröllop! På lördag var det hotell-frukost och sen avfärd mot stan!

När jag anlänt till stan ringde min gode vän Cammo å frågade om vi skulle dricka vin å se mello å sen ev gå ut... Jag var fruktansvärt trött, men inte så svår-övertalad... :) Så, så blev det! Vi var hos J&A å glodde på mello å sen hamnade vi på Oliver´s... Riktigt trevligt det med! Och det var himla många ute som man kände! KUL!

Idag skulle jag egentligen ha åkt till IKEA me jobbet, men det kändes inte som om jag hade tid och ork med det... Varit borta hela helgen å sen hela söndagen oxå... Så jag ringde å sa att jag inte orkade med det... Nu har jag tvätt-stuga istället å hade tänkt se till å få nån ordning på det här hemmet jag bor i... Risken är väl rätt stor att man hamnar framför TV:n, men jag har ju i alla fall tvättat!!

Å nu är det dags å gå å hämta kläder i tvättis, så jag återkommer en annan gång!

Kram! :)

Känner mig som en snygging!

Hah! Äntligen fick jag då gå till frissan! Å den som väntar på nåt gott... Jag är i alla fall mycket nöjd över resultatet! Känner mig nu redo att åka på bröllop imorgon! Naglarna är snygga, håret är snyggt å jag ska ha snygga kläder på mig! Att jag då "råkade" gå in på Eleonora Laura för att titta på nya underkläder och kom därifrån med sådana som dessvärre hade en ganska dyr prislapp gör ju att jag är snygg hela jag! :D Man ska inte prova saker där, för dom passar alltid så himla bra å så kan man inte låta bli... Sånt är livet! Får väl spara in på nåt annat! (Vilket jag ju dessutom blir tvungen att göra med tanke på hur mycket jag har slösat idag!!) Oj, oj, oj...

Och det bästa av allt är att den där lappen är klar!!! När jag får tillfälle ska jag se till att lägga in en bild, så ni får se hur fint det till slut blev! :) Det jag tycker mest illa om hos mig själv är att jag alltid sparar allt till sista minuten å sen måste jag stressa för å få det klart... Nu är det ju visserligen så att jag nog jobbar rätt bra under viss stress å det är förmodligen därför som jag alltid gör allt i sista minuten, men det är sååååå jobbigt innan man är färdig! Min kära mor sa flera gånger att jag ju kan göra det sen å skicka lappen, men jag tänkte att jag måste ju i alla fall ge det en ärlig chans! Och när klockan var 23.40 var lappen klar! Hah!!

Om jag hade en dålig dag igår, så har jag haft en bra dag idag! (Ja, eller hur?! Jag har ju slösat massor med pengar på MIG, så vad kan det bli annat än bra?! :) ) Känner att energin har återvänt å det ska bli riktigt skoj å träffa en del av släkten imorgon på bröllopet! Å så får jag ju se is-kyrkan oxå!! Bara det!

Nej.... Nu ska jag krypa ner i sängen å sova gott!!!

Kram! :)

Dålig dag

Idag har jag varit på dåligt humör ungefär fram till 13... Det har känts i hela kroppen, men jag har ingen aning om varför... Så där kan det vara ibland... Jag tror att det kan vara så att jag är aningens stressad över allt just nu... Jag har i alla fall talat om för alla i min närhet att jag varit på dåligt humör, så ingen behöver fundera på varför jag varit negativt inställd till typ allt! :) Det är som inte likt mig, så det är lika bra å berätta det, sen går det ju över å då är det mesta bra igen!

Dessutom ringde dom i morse å sa att även denna frisör var sjuk!!! Det kan inte vara sant tänkte jag, men jodå! Har numera en tid IMORGON... Det kanske är så att jag får kalla in Maria, för att hänvisa till kommentaren på förra inlägget... :) Jag inte bara smålog, utan jag skrattade faktiskt högt för mig själv när jag tänkte på den där insidenten... Men det blev ju rätt bra i slutändan i alla fall! Om jag nu minns rätt så gick jag från att vara helblonderad till att få sätta i bruna slingor för å dämpa det hela en aning... :) Man kan i alla fall säga att vi fick skratta en hel del då! Som ni kanske förstår är jag ju inte så där jätte-brydd om vem som fixar mitt hår, men om jag ska betala dyra pengar för det vill jag ju så klart att det ska bli bra! :)

Nej, nu ska jag iväg å göra av med dålig energi på ett core cardio pass!

Kram! :)

Tisdag = slut som artist!

Hemma efter min tisdag på andra jobbet... Är lika slut som jag brukar efter tisdagarna... Det är den jobbigaste dagen på veckan, för då är ju inte allt "som vanligt" och jag undrar om jag någonsinn kommer att vänja mig?! :) Jaja, man börjar ju känna barnen lite mer i alla fall, även om dom fortfarande inte riktigt känner mig... :) Men det ger väl sig så småningom hoppas jag!

Idag skulle jag ha haft frissa-tid, men igår eftermiddag ringde dom å sa att hon var sjukskriven, så inte det inte! Har idag fått ringa efter en "akut-tid" å ska till en annan frissa imorgon! För som jag ser ut i håret nu, kan jag ju inte se ut på fredag när jag ska på bröllop! :) I värsta fall hade jag minsann fått ta till nån "hemma-frissa" å så hade det fått bli vad det vill... Men som det är nu, så slipper jag ju det! :)

Ikväll ska jag fixa naglarna hos min gode vän! Och dessutom träna skratt-musklerna lite! För är det nåt hon kan, så är det att få mig å skratta!!! Ringde även henne igår när jag missade bussen... Var hos familjen i Sunderbyn och bussen åkte för tidigt, så jag missade den... Istället för att bli upprörd över saken ringde jag henne och det slutade med att jag fick mig ett gott skratt! Tack för att du finns!

Nu ska jag iväg till min bror å hämta ett kalkeringspapper!

Kram! :)

Goda vänners sällskap är det bästa!

Nu var det söndag igen och den första av mina tre roliga tillställningar är till ända... :) Vi hade super trevligt igår! Vi började med att samlas hos MV och fixade varm choklad och mackor, sen åkte vi ner till Södra hamn där vi smyckade ut ett vindskydd och satt sen å inväntade jubilaren... När hon anlände var det dags att prova på konst-stycket att åka långfärdsskridskor! Är faktiskt riktigt imponerad över att det gick så bra som det gjorde... Ingen slog ihjäl sig å ingen ambulans behövde tillkallas... :) Höll oss riktigt bra på benen... Även om det är ca 15 år sen jag stått på skridskor så lyckades man ju ta sig framåt! Inte illa! Efter åkningen var det korvgrillning å mera varm choklad! Sen var det rätt kyligt, å vi som kom till isen först hade då varit ute i ca 3,5 timmar, så vi begav oss tillbaka till MV... Där spelade vi lite TP medan vi inväntade massösen som skulle ge jubilaren en härlig massage! Under tiden hon fick massage lagades det mat och så underhöll vi barnen... Sen var det dags för bastu! Och sen avnjöt vi den fantastiskt goda middagen å efterrätt!! Vi hade fantastiskt trevligt, men efter den dagen var alla rätt trötta... Så även om vi intog en del vin, så var det ingen som orkade sig iväg på krogen utan vi avslutade kvällen vid 1-tiden när det var svårt att låta bli å gäspa mellan meningarna... :) TACK alla vänner för en trevlig dag å kväll!

Idag har jag varit hos "min familj" större delen av dagen... Myst på me killarna å ätit middag... Jag har varit en riktig "trollkvinna" som med hjälp av en hokus pokus ramsa kunde laga det mesta! :) Med tron kommer man långt! Och Moster Icka kan ju trolla! :) Kvällen avslutades med en trevlig kvällsprommis med mamman!

Fredagen gick åt till att förgäves leta en "överdel" till bröllopet på stan å sedan inhandla lite mat... Å avnjuta lite MAX-mat på Genvägen! Jag kan säga att om ett gott skratt förlänger livet, så blev mitt liv lite extra långt efter fredagen! Jikes vad jag skrattade! Det är dock inte lika kul när man återberättar nåt, så jag låter bli...  Och så säger jag bara att nu pratar vi inte mer om den saken! :D

Nu är det dags för sängen! Måndag igen imorgon å sportlovs vecka för skolbarnen! Vi får väl se om det påverkar barnantalet hos oss...

Kram! :)

RSS 2.0