Hektiskt liv...

Just nu känns det som om jag har rätt många järn i elden! Men några rader ska jag väl hinna skriva ner innan jag somnar... :) Har idag jobbat till strax efter 16:30, tog bussen in till stan å mötte Cammo där... Hann med en vända på bokrean på Åhléns å en sväng på Systemet innan hon skjutsade mig till "min familj"... Där fick jag middag, mycket gott! Och sen var det dags för Vattengympa! Jag kom väl hem efter 21 nån gång, så det var den kvällen det! :)

Jag har som en del ROLIGA saker inplanerade de närmaste helgerna! Därav mitt hektiska liv! Denna helg ska vi ha en så kallad "överraskningsfest" till min goda vän som ska fylla "tant", alltså 30 år... :) (Jag vet att hon läser detta, men det gör inget, för hon vet ändå om ATT vi ska va me henne, men INTE VAD vi ska göra! Å det har jag inte för avsikt att avslöja ännu! Även om jag är MYCKET dålig på att "ljuga", så ska jag försöka låta bli att avslöja något! :) ) Det är alltså lördagens projekt... :) Helgen efter, eller fredag är det ju, är det bröllop uppe i is-kyrkan i Jukkasjärvi! Det ska bli mycket skoj att åka dit, eftersom jag aldrig varit där... Och helgen efter det är det 30-års fest... Och däremellan ska jag hinna med å leva! :) Nästa vecka känns lite lätt inbokad kan man säga... :) Men jag gillar ju å ha mycket på gång, så jag klagar inte! Glömmer bara bort å andas ibland, men det ordnar sig! Jag har ju vänner som påminner mig! :D

Och bara för att jag ska orka med morgondagen så kanske jag borde gå å lägga mig! Jag ska lägga mig på spikmattan å slappna av, så kanske jag kommer ner i varv en aning... :) Jag hoppas även på att den kan bota näs-täppa, för jag är nämligen täppt igen! Dock tror jag att det behövs näs-spray till det för annars kan jag nog inte sova... Jag tror bestämt att jag ska låna ut min spikmatta denna helg till min vän å kollega som kan behöva den! :) Då kommer nog hon oxå införskaffa en! Mycket bra grej det där! :)

Kram! :)

Kung av snö...

Då var tisdagen på denna vecka avverkad... Har varit en rätt händelserik dag, så jag är ganska trög i skallen just nu! Jag har ju jobbat på mitt andra arbete och där var det rätt intensivt med 10 1-åringar som jag inte riktigt känner... På förmiddagen hade vi kungen av vinter, Kung Bore på besök och även Gumman Tö... Det var spännande för alla barn (å vuxna)! Allt drog som ut på tiden, så det blev sen lunch med trötta barn... :) Å idag har ett barn faktiskt sagt mitt namn för första gången! Å det kändes hur kul som helst!! Det kanske finns hopp om att jag ska lyckas bygga relationer med dessa små ett-åringar oxå... :) Även om jag bara är där en dag i veckan... På kvällen mellan 17:30-18:30, var det "snö och is festival", så jag blev kvar i S-byn. Eftersom jag har sån tur som känner folk där, så fick jag en välbehövlig paus från arbetet med trevligt sällskap... Och som extra bonus fick jag middag!! Tack snälla ni! :) Det gick bra på festivalen, och alla verkade nöjda... Jag kände mig mest som en "gäst-spelare", men jag var ju i alla fall där! :) Nu börjar jag kunna lite om snö och is! :D Och återigen får uttrycket "världen är liten" bli bevisat... Där sprang jag på två föräldrar som jag gått skola med i byn!! Ganska häftigt! :) Dom visste dessutom inte om varandras existens vid denna förskola... :) Så kan det gå!

Nu ska jag glo på TV och sen SOVA!!! Och om jag inte sover tungt efter denna dag vet jag inte om jag nånsinn kommer göra det... :) Imorgon är en ny dag med (förhoppningsvis) nyladdade batterier!

Kram! :)

Måndag...

Det vill säga tisdag imorgon å därmed ska jag ju inte vara på mitt "vanliga jobb"... Känns fortfarande konstigt att inte säga "vi ses imorgon" till alla när man skiljs åt på måndag... Somliga av barnen ska ju va me mig där jag är, trots att dom inte har en aning om var det är! :) Dom är ju för söta mina gull-ungar! Jag måste verkligen ha världens bästa jobb! Det är otroligt varierande, jag får vara ute varje dag, jag möter människor, och jag lär mig massor!! (för att bara nämna några saker) Nästan varje dag har jag lärt mig nåt nytt... Barn är verkligen fantastiska!!! Så jag tackar "ödet" för den där Thailands resan 2003 som faktiskt fick mig att inse ett å annat! :)

Idag har jag jobbat sisådär 12 timmar... Började 7:30 och var hemma ca 20:30... Vi var på studiebesök på en förskola i G-stad på kvällen för att få lite inspiration! Några nya ideér kläcktes, men det var oxå vissa saker som jag känner att så vill jag inte ha det... Men man ska ju plocka det "goaste" ur kakan! Vi får väl se vad det kan leda till... :) Nåväl, jag fick ju (som vanligt) vänta på bussen å passade på att springa in på ICA en sväng... Å där sprang jag på en före detta kollega! Men så trevligt! :) Det var nån mening med att vänta på bussen denna gång... :) Vi jobbade tillsammans under en period, å nu har även han slutat där! Det förvånar mig inte kan jag säga!!! Som jag sa till mina kollegor som jag träffade för ett tag sedan när dom frågade hur jag hade det... "Jätte-bra! Och jag sover gott om nätterna!" Och det säger väl en hel del...

Nu kanske man faktiskt skulle försöka pallra sig i säng, lite sömn kanske kan mota bort den konstiga känslan jag har i min hals, för sjuk ska jag inte bli! SÅ DET SÅ!

Kram! :)

MOD

Söndag... Å det känns som en riktig söndag... Känner mig alldeles trött och lite orkeslös... (Hemska tanke om det är nån jä-la förkylning på gång igen!) Det finns mycket jag borde just nu, men jag tror bestämt det får sluta med TV-soffan!!

Idag har jag varit på badhuset med "mina killar" å deras mamma! Hur mysigt som helst... Det är ju sånt man ska ta sig tid att göra! Bara att få se glittret i ögonen på 4-åringen när han får följa med å simma på djupa sidan! Och när han sen utbrister "jag vågade det!" MOD... Det är det vi ska lära barnen, att våga! Det gör inget om det inte alltid blir helt rätt, men våga prova! Det bygger upp självförtroendet å självkänslan hos de små liven... Eftersom man stött på många barn som inte vågar eller som inte fått chansen att prova, så ser man verkligen vikten av att peppa dem att våga... Jag VILL, jag KAN jag TÖRS! Eller hur var det?

I fredags var det utbildning på jobbet i pedagogisk dokumentation... Oj vad klok jag ska bli! :) Mycket av det "teoretiska" var inte särskilt nytt för mig eftersom min lärarutbildning är rätt ny... Och så har man jobbat med det och läst om det oxå... Men det är ALLTID ett utbyte att få möta andra människor å höra deras tankar!! Så när kursen är avslutad tror jag absolut att jag är klokare! :)
På kvällen hade vi våran "julfest" med jobbet, den som aldrig blev av i december... Vi var på after work och sen var vi på Kulturens Hus och var med en konstpedagog som hade lite uppgifter åt oss... Jag skrattade i alla fall rätt mycket! Men det varade lite för länge, för man tappade intresset på slutet... Vi var uppdelade i två lag som skulle måla varsinn fågel utan att prata med varandra... Som sagt, vi skrattade desto mer! :) Sen var vi tre stycken som inte ville avsluta kvällen 20.30, så vi gick tillbaka till Oliver´s och blev kvar där rätt sent! Nåja, vi hade ju trevligt!! :)

Igår var det lördag... Då var jag på besök hos "min familj", myste med dem å fick mig middag! Sen var jag å 4-åringen iväg å köpte chips... Å jag var iförd hans drakmössa!!! :) Han tycker ju den är fin å då ville han att jag skulle få låna den... Inte kan man tacka nej till att få låna något sådant! :) (Jaaa, jag är förskollärare!!) Sen bar det iväg till Lövskatan för å hinna träffa lill-tjejen innan hon skulle sova å sen var det mello! Jag hade alltså en rätt intensiv lördag, när jag tänker efter... :) Jag tycker ju sällan att jag gör nåt särskilt, men när man skriver ner det så inser man att man kanske är i farten en hel del ändå... :)

Nu ska jag gå å plocka undan maten som jag lagade för att ha nåt med mig till arbetet imorgon... Vi ska nämligen på ett studiebesök på kvällen å då kan det vara bra å få i sig middag innan! :)

Kram! :)

Tävla...

... och vinn en resa! Det är som om mina ögon dras till alla rubriker som innehåller ordet resa... Jag är grymt sugen på å åka utomlands!! Skulle jag vara jätte-rik skulle jag genast bjuda med mig några vänner så vi kunde åka lååångt bort! Mycket trevligt skulle det vara!! Jag har varit å kollat på resor till Thailand från Luleå  det finns minsann kvar resor, så helt omöjligt är det ju inte! Men som det verkar, så lär jag väl få stanna hemma i alla fall denna vår, men jag ger inte upp hoppet ännu! :)

Det var ett tag sen jag uppdaterade... Så vad har då hänt i mitt liv??? Det undrar jag oxå! :) Helgen gick åt till att under hela lördagen hjälpa till å flytta min moster, å sen glo på "mello" och på söndag tvättade jag å sen var det bastu på Sommarstigen! Jag kan i alla fall säga att jag har lärt mig att det är av stor vikt att man rensar i röran i sitt liv! Både bland grejor å mentalt! :) Jag ska försöka förvandlas till en som rensar MYCKET ofta! För om man har kvar saker i all oändlighet så är det ett h-vete å göra sig av med dom!! :) Som sagt, jag har hjälpt min moster att flytta... :)

Eftersom jag då bestämt mig för å rensa, så gick jag lite halvhjärtat igenom min garderob igår och idag bar jag en stor påse med kläder till en kvninna på jobbet... Hon kan gott få dom å det hon inte vill ha, får hon ge till bättre behövande, det vill säga INTE till mig! Ska rensa ännu mer framöver, men man måste ju börja nånstans... Kanske det är så att jag är på det humöret nu å måste genast ta tillfället i akt innan det passerar...

I måndags var jag lite barnvakt... Jag har ju sagt att man blir lycklig av att kunna hjälpa andra, så jag jobbar på att bli ännu lyckligare!! :)

Igår efter jobbet (mitt andra jobb) var jag å Linda å simmade å badade bubbelpool å ångbastu i G-stad! Helt fantastiskt trevligt! Kände att jag behövde det! Det är ju något splittrat att vara på två arbetsplatser, så det passade bra att "samla" tankarna genom att ha lite "friskvård"! :)

Ikväll blir det core cardio... Å imorgon är det p-möte till 20.00 på jobbet, så där rök min vattengympa! Lite irro, men det är väl bara å gilla läget...

Kram! :)

Helg!

Jises vad veckorna går fort!!! Helg igen... Faktiskt skönt... Eftersom jag tydligen påverkas av att det är fullmåne (i alla fall vissa månader när det är det...) har jag sovit rätt dåligt i veckan... En natt vaknade jag vid 3 och sen var det kört! Sov nog inte alls efter det, men det märkliga är att jag faktiskt inte var trött under dagen heller... Så på nåt sätt påverkar månen oss i alla fall... Hur vet jag inte, men...

Idag kan jag säga att jag har träningsvärk! Inte så skönt att nysa! :) Men då vet man i alla fall att man har muskler, så nåt positivt med träningsvärk är det juh! :) Har efter arbetet varit på stan med mor min, vi har letat en klänning till henne till det stundande bröllopet,, men inte hittat någon...

Jag tror att det, trots att jag kanske inte tänkt så mycket på det, varit en rätt tuff vecka mentalt... Jobba på nytt ställe, isfestival, nya arbetslags konstelationer... Barn som kommit tillbaka efter lång sjukfrånvaro... Tur att vi haft få barn i veckan, dels för att det inte gått att vara ute, det har varit väldigt kallt i Sunderbyn!!! En dag var det -26 när jag kom till arbetet på morgonen... Och dels för att många kommit tillbaka efter sjukfrånvaro å då kan behöva lite av en mjukstart...

Nix, nu är det dags för sängen å spikmattan! :)

Trevlig Alla hjärtans dag!

Kram! :)

Uppdatering...

Dags för uppdatering, kanske?? :)

I tisdags var ju första dagen på nya jobbet! Och jag kan säga att jag var sannerligen slut i skallen efter den dagen!! Bara att vara i en ny miljö med nya människor och lära sig nya namn och försöka ha nån slags koll på deras rutiner... Jaaaa, jag var rätt tom i bollen! :) Jag kände mig dock väldigt välkommen och det var till å med en mamma som genast kramade mig å sa att jag var efterlängtad! (Jag har träffat henne när jag jobbade på ett annat ställe, så vi känner ju varann...) Så det var inget fel på mottagandet, men som sagt mycket nytt å det lär väl ta ett tag innan man landar eftersom jag bara ska vara där en dag i veckan.... Efter att jag avslutade dagen där, så åkte jag till "min förskola" för isfestivalen! Det kändes som att komma hem! :) Där är ju alla kända för en å man vet vad som förväntas av en... Men, jag tror nog det blir bra till slut! Man får ju ta det för vad det är och inte stressa upp sig i onödan! Is festivalen var riktigt trivsam! Dock var det kallt, men himla vackert! :) Efter festivalen hade jag sån tur så Cammo hade p-möte i närheten och kom å plockade upp mig... Där sparade jag MASSOR med tid! Vi åkte å käkade på Dagobert å sen satt vi hos mig å surrade å drack kaffe! (Ja, jag ska försöka ha mjölk hemma nästa gång du kommer! :) )

Igår efter jobbet var jag till familjen i Sunderbyn å umgicks lite å så fick jag middag... Sen åkte jag genast å var på Core Cardio... Kan säga att det känns idag!! Å värre lär det väl vara imorgon... Men jag ska på vattengympa ikväll, så jag hoppas det kan bidra till att träningsvärken inte är lika hemsk imorgon... Har dock haft huvudvärk idag å jag tror det kommer från en spänd nacke... Min nacke/axlar gillar inte att jag gör saker ovanför huvudet... Då får jag ont... Men jag tror ju som att det kanske ändå är bättre att göra det för å träna upp musklerna å är huvet dumt får ju som bekant kroppen lida! :) 

Nu är det bara tre veckor kvar tills vi ska på bröllop! Med andra ord är det dags att fixa till den där lappen som ska fixas till det framtida lapptäcket som min kusin ska sy... Jaa, jag har en tanke, men om den fungerar återstår ju att se! :) Nu är i alla fall klänningen fixad! För nu passar den! Bara å fixa nåt att ha till den så är hela utstyrseln klar!! :) Mamma kommer i helgen så vi ska väl försöka hitta en klänning även till henne...

Ikväll blir det som sagt vattengympa... Å imorgon är det fredag IGEN! Då var snart även vecka 7 på detta år avverkad...

Kram! :)


Är våren på väg?

Men så underbart att dom lovat sol till i morgon! Känns som om man fått nog av snöstorm för ett tag! Idag vid lunch-tid när solen tittade fram (det snöade dock samtidigt, men bara lite stillsamt) fick man nästan vårkänslor! :) (Om man gick ut å kände på temperaturen, så förstod man rätt snabbt att det inte är vår riktigt ännu, men känslan fanns där i alla fall!) Å när jag gick från jobbet efter 15:30 idag var det fortfarande inte mörkt!! Så SNART är det vår på riktigt!! Kändes genast som om livet blev ännu enklare! :) Hur det nu än kan komma sig så är det som om man tinar fram igen på våren och allt blir lättare... Man kanske måste göra som Ronja Rövardotter och ha ett vårskrik! :)

Igår kväll var det bastu på Sommarstigen! Helt underbart, för när man bastar är det som att man blir ren på riktigt! :) Det var dock en aning kämpigt å ta sig dit... Oplogade vägar med runt 10cm snö på sina ställen och motvind med snöfall... Kan säga att det tog nästan dubbelt så länge å gå dit som det annars gör... Nåja, det var ju mödan värt i alla fall när man kom fram! :)

Imorgon blir första arbetsdagen på mitt nya ställe... Känns sannerligen märkligt att jag inte ska till mitt "vanliga" jobb imorgon! Fast jag ska ju dit sen på eftermiddagen i alla fall, för vi ska ha våran "isfestival"... Den blev ju då inställd i torsdags på grund av vädret, så vi gör ett nytt försök imorgon! Sen får vi se hur många besökare vi får, för det är otroligt många barn som är sjuka! Men, det blir vad det blir... Ska i alla fall bli kul å fixa den! :)

Nu väntar disken på mig! Å den lär nog inte försvinna hur mycket jag än försöker vänta ut den... :) Så det är väl lika bra att ta tag i saken å diska nu! Sen ska jag fortsätta brodera! Har börjat ett nytt projekt som Bebben ska få!!

Kram! :)

Positiva möten

Var ute på en promenad i snö-ovädret tidigare idag... Jag hann med att muttra för mig själv över att det inte var plogat på vägarna (gånvägarna var något bättre plogade) vilket gjorde det rätt tungt att gå... Och när jag går där i min egen värld med radion i öronen möter jag en kille som jag jobbat med när jag jobbade i omsorgen... Och han känner igen mig!! Hur han nu gjorde det är för mig en gåta eftersom jag hade packat in mig i rätt mycket kläder och halsduk å allt... Men han gjorde det, kanske berodde det på rösten, för jag hälsade ju på honom... Nå i alla fall tänkte jag för mig själv att han kunde då ge mig positiv energi, för efter det mötet smålog jag hela vägen hem! :) Så det kan bli! Bara av att möta en människa! :)

Igår hade vi taco-kväll på Kallkällan... Mycket trevligt att träffa brudarna! Det går som alltid så länge mellan gångerna när man ses... Vi satt å babblade, drack lite vin och såg på "mello"... Pratade ikapp lite om vad som skett sen sist... Och såklart hamnar man i gamla minnen oxå! Det blir väl så när man fortfarande umgås med sina barndomsvänner! :) Roligt initiativ! Det tackar vi för! Snart är det dags för Tinas bebis att anlända oxå, så vem vet, nästa gång vi ses kanske hon är mamma!! Spännande värre! :)

Fredagen gick mest åt till att arbeta... Jobbade till 17:15 och innan jag var hemma var klockan 18:30... Det berodde på att bussen var sen till stan och jag därmed missade bussen hem... Fick åka vidare med samma buss och fick mig en promenad... Och dessutom fick jag handla lite, så då slapp jag det sen! Efter att jag fått mat i magen var det Let´s dance å sen sängen! :) Som sagt, inte en alltför spännande dag...

Det var dock en rätt spännande dag på arbetet... Man kände i luften att alla gick å väntade på vilket beslut chefen skulle ha fattat... Och nu när det väl är klart, så verkar de flesta nöjda! Och det är ju tur det, då blir det betydligt lättare att jobba i framtiden... :) Personen som ska komma över å jobba på våran avdelning hade själv erbjudit sig, å det var ju positivt! På tisdag ska jag vara mitt första skift på mitt andra jobb, å det känns ju spännande! Det är så klart med blandade känslor jag ska dit... Dels är det utmanande å spännande, samtidigt känns det ju lite läskigt oxå... Allt är ju nytt å jag känner inte barnen å knappt nån ur personalen... Men det blir nog bra! Hoppas bara det fungerar... Annars får man väl ta sig en funderare på om det är värt det! Det har jag lovat mig själv, funkar det inte att jobba på flera ställen, så ska jag genast göra nåt åt det... :)

Ikväll blir det bastu på Sommarstigen! Och jag läääängtar! Ska bli mycket skönt! Och välbehövligt, det är ju så attans kallt ute! :) Även inne i lägenheten, men det beror nog på att det blåser ute... Husen är väl inte så väl tätade... :)

Nu ska jag fundera på vad man skulle idas fixa till middag... Tror nog det kommer bli nåt lättlagat! Känner mig aningens lat... :)

Kram! :)

Bio...

Eftersom jag avslutade mitt förra inlägg så hastigt, så hann jag inte me å skriva om mitt bio-besök igår... Jag å min vän och arbetskamrat var och såg "Revolutionary road" med Leonardo Di Caprio och Kate Winslet igår... Filmen var helt okej! Kanske inte riktigt vad jag hade väntat mig, men den får minst godkänt! Det var i alla fall en trevlig kväll med middag på Dagobert innan... Det är tur att man har vänner på arbetet oxå! :)

Som ni nu förstår så överlevde jag vattengympan! :) Jag försökte å inte ta ut mig alltför mycket, men det är som svårt att låta bli! Kände mig dock en aning skakig när jag kom hem, men efter att jag fick lite mat å vatten i mig så gick det över! :)

Nu är det bara å hoppa i säng, lägga sig på spikmattan å hoppas jag somnar... :) Nog för att jag börjar sent imorgon, (med den påföljden att jag jobbar till 17:30 *bläää*), men det kan nog va bra å vara utvilad när chefen ska komma med beslutet om den nya organisationen! :D Ju mer energi jag har, desto lättare är det att ta det coolt! :)

God natt!

Kram! :)

Vattengympa - here I come!

Minsann, nu har jag bestämt att jag är nog frisk för ett vattengympa pass!! Om det nu är så att jag inte är det, så visar väl det sig imorgon... Känner mig betydligt bättre och förutom att jag har viss yrsel, så är nog det mesta i bihålorna väck! Tack för det!! Hoppas också att yrseln ska ge med sig snart, jag tror ju att den hänger ihop med att jag varit täppt så länge, vill minnas att jag fick så sist jag hade bihåleinflammation också... Så det ger väl sig...

Nu är det klart med hur organisationen på jobbet ska se ut!! Imorgon kommer chefen och presenterar förslaget... Eller vadå förslag förresten, det är ju ett beslut! Jag känner att jag orkar inte sätta så mycket energi till det där, jag vet nog hur det kommer att se ut... Och hur det än blir, så är det ju chefen som fattat beslutet, och den som vill klaga får ju göra det till honom! Hur det än blir, så har jag ju beslutat mig för att sköta mitt och försöka låta bli å bry mig om andras arbete... Det är väl så man ska göra?! :) Jaja, det löser nog sig! På tisdag ska jag i alla fall börja på mitt andra arbets-ställe och det är ju förståss med blandade känslor... Men jag hoppas det kommer att leda till nåt positivt i alla fall!!

Nu ringde min svägerska, så det är dags för avresa mot vattengympan! :) I detta väder får man väl räkna med att det kan ta lite tid å ta sig fram... Det är som kallt, minus 12, å så snöar det och blåser...

Kram! :)

Miljön som tredje pedagog

Så sant som det var sagt! Har just kommit hem från en föreläsning om utemiljön och hur man kan bedriva undervisning utomhus... Det var mer inriktat på skolbarn, men nog kan man väl använda nåt av det i alla fall! :) Jag tror ju att vi på förskolan är rätt bra på att vara ute med barnen, det är som att ju högre upp i åldrarna man kommer desto mer sällan sker det... Eller har jag fel? Nåväl. dom hade i alla fall en massa tips om hur man kunde jobba ämnesintegrerat där man faktiskt kunde ha med hälsa och rörelse i nästan alla ämnen...

Nu verkar influensan ha börjat härja på förskolan! *usch och fy* Jag som är på väg att bli av med min bihåleinflammation har ingen större lust att insjukna i nån influensa! (det har man väl i och för sig aldrig, men just nu kändes det extra jobbigt...) Vi får väl se vart detta leder, men det verkar som om barnen har börjat drabbas av eländet i alla fall... Det enda positiva med det är att barngrupperna blir naturligt mindre och man kan ge mer tid till dom som är på förskolan...

Idag har jag haft eminent besök av Linda å Nelly! Jag gjorde faktiskt kycklingpaj som jag bjöd Linda på... Fråga mig inte varifrån jag fick den idén, men den flög in i skallen på mig å då var det bara att verkställa!! :) Gott blev det i alla fall å så var det ju extra trevligt med sällskapet så klart!! Jag å Nelly hade hur kul som helst med en lysknapp, att tända och släcka kan va riktigt roligt! :)

Har även idag haft mitt sista handlednings tillfälle... Så nu ska jag visst vara "botad"... :) Hon tyckte i alla fall att jag såg betydligt piggare å gladare ut! (vilket jag även känner mig) Och att jag verkar ha blivit mer medveten om en massa saker, och är man medveten kan man oxå förändra... Så länge man inte är medveten kommer man att stå kvar där man är! Jag säger ju att min jul-ledighet kom lägligt å gjorde susen... Den i kombination med mina "stress-mediciner"... Att gå omkring i pyjamas kan va rätt avkopplande! :) Och som jag sagt tidigare, det som inte är mina problem har jag tänkt (försöka) låta bli att bry mig om... Den som äger problemet får väl oxå lösa det?! :)

Nähä, nu ska jag lägga mig på spikmattan å koppla av! :) (låter förståss en aning absurt, men det är faktiskt avkopplande!) Börjar rätt tidigt imorgon, så det är lika bra att man försöker gå å lägga sig i tid...

Kram! :)

Lyckliga jag!

Har idag varit på me&i party (det vill säga kläder mest till barn, men oxå till "mammor")... Dom har så himla mycket fint, så man skulle kunna köpa massor! Dom är ju dock inte så billiga, så man får minsann hålla tillbaka begäret och fundera mer än en gång... :) Denna gång ansåg jag att jag själv var värd en tunika, så det blev en sådan med blommor på  till mig och så ska Bebben få ett par bruna byxor med en kanin på rumpan! Det känns som om det inte är jätte-länge kvar nå mer tills Bebben anländer... Så nu kan jag ju börja längta ännu mer!!! :) För längtar, det gör jag! Kan egentligen inte fatta hur man kan längta så mycket efter någon som man inte har träffat, men det kan man tydligen! :)

Det är ungefär det enda vettiga jag gjort idag... I övrigt har jag suttit å bläddrat lite i I Form tidningar å kommit fram till att jag är en lycklig människa! :) Kunde väl behövas eftersom jag igår ansåg att jag i det närmaste var döende av denna hemska smärta i bihålorna... Det är väl något bättre idag, men fortfarande långt ifrån bra, å känns det på det här viset imorgon så måste jag väl ringa Vårdcentralen igen! *suck* Man känner sig som en besvärlig patient, men det är väl det man måste vara nu för tiden för å få hjälp...

Nu är det bara å se klart Beck-filmen på 4:an (som jag sett en gång, men inte riktigt minns) och sen är det sängen som gäller... Imorgon är det en ny vecka med nya möjligheter!

Kram! :)

RSS 2.0