Första advent

Idag har jag varit på "Skyltsöndag"... Fast det känns ju inte som förr i tiden när man själv var barn och fick gå å titta i de skyltade fönstrena. Numera är ju alla butiker öppna... Men det var ju lite mysigt ändå, men tomtar och julmusik...

Kan säga att jag haft en rätt aktiv dag! Den började med en morgonpromenad med Nalle, Linda å Nelly. Efter lunch for jag in till stan med Lisa å hennes syrror och sen fick jag middag hos "min familj". Efter det var det dags att hämta bror å Linda på flyget och sen skjutsade de mig till vattengympan... Nu är jag dock hemkommen och hade för avsikt att ta tag i disken jag har... Men då hamnade jag istället framför denna dator... :)

Gårdags-kvällen var RIKTIGT trevlig! Vi blev bara tre stycken, men det var inte så bara! Vi åt mat å drack vin och såg stjärnor på is och babblade i massor! Tiden gick hur fort som helst! Sedan följde jag å Nalle med brudarna hemåt och när C skulle vika av kom vi på den briljanta idén att vi tillsammans med hundarna skulle promenera in till stan för att hinna få en skymt av allas våran GK! Efter att han lämnat denna stad träffas man ju så sällan, så man får minsann passa på när tillfälle ges! Väl hemma igen var ju klockan efter 1!! Så kan det gå!

Jaja, nu är det väl bara att ta tag i disken!! Jag ska ha p-möte imorgon kväll och då kommer jag hem sent, slutar först 19.30... Å på tisdag ska jag redan börja fira min födelsedag i förtid! T är i Luleå å pluggar, så då ska hon komma förbi! Ser minsann fram emot det då det är så länge sen vi setts! Sen är det ju onsdag å då blir det ännu mer kalas... Ska bli sååå trevligt att umgås med sina vänner!!!

Kram! :)

Jul, jul strålande jul

Nu har jag börjat ta fram lite adventsstjärnor och ljusstakar... Det känns genast som om julen är i antågande! Det känns till och med som om man blir lite lugnare inombords när man får ta fram dessa trevliga julgrejor... Har lyssnat på Peter Jöbacks jul-skiva och pysslat lite... Bara för å komma i stämning! :)

Har oxå hunnit med promenader med The Dog. Tog med mig lilla Nellsan oxå så D kunde spela innebandy... L jobbar... Då hann jag ju i alla fall se henne lite! Mitt lilla hjärta! :)

Ikväll blir det tjejmiddag! Ser fram emot det! Kan väl aldrig bli bättre än att få umgås med sina bästa vänner och bara ha det trevligt?! :)

Ska nu plocka fram det sista av julgrejorna och sen börja fixa inför middagen...

Kram! :)

Trött så trött...

Jag är så vansinnigt trött, men jag kan inte sova! Det känns som om jag när som helst ska stupa å när jag lägger mig ner för att sova, så somnar jag inte... Eller så somnar jag å sen är det som om nån jä-el väcker mig å så är det kört! Det kallas visst inre stress, men jag låtsas inte om något än i alla fall! Jag kan säga att jag har NEDRÄKNING till jul! Nu är det bara tre veckor kvar å jobba! För jag har minsann sökt kompledigt från den 22/12 och jag räknar kallt med å va ledig! Jag vet inte om jag skulle fixa å jobba längre än så, för nu har jag ställt in mig på att jag ska bli ledig då... Om jag orkar stå upp så länge... Men det visar ju sig! :)

Jag skrev just ett inlägg till min kompis Tinas blogg... Jag sa att snart behöver vi inte samtala med varandra för att det går å läsa om allas liv på nätet! :) Undra just vart vi är på väg?! Men jag tror ju lixom inte att allt bloggande i världen kan ersätta den mänskliga kontakten och det fantastiska med det sociala livet! :) För åteminstone jag skulle ju bli halvgalen om jag inte fick kramas å umgås med alla fantastiska människor i min omgivning! Tänk att bara sitta å "snacka skit" över en kopp kaffe! Det går i alla fall inte å göra på nätet (ännu)!

Fredag idag, skönt! Vi hade inte så många barn på jobbet idag, så då hinner man med  på ett annat sätt... Idag har vi "garnerat" våra pepparkakshjärtan! Gissa om det var kul! Och så har jag varit ute å lekt i snön! Ibland undrar jag om det är jag eller barnen som tycker det är roligast med snö ute?! :)

Tänk vad mycket det kan betyda att bli bjuden på middag! Igår var jag så trött så jag trodde inte jag skulle orka med mig själv... Men det finns många vänliga människor i min omgivning! Det tackar jag för! Var oxå på vattengympa å sen tog jag å Nalle en kvällspromenad... Så jag tänkte att efter att ha tagit ut mig fysiskt och fått massor med frisk luft, så borde jag ju sova, men icket det icket! Jag hoppas på bättre lycka i helgen när jag är ledig!! Sa jag att jag längtar till jul-ledighet! :)

Jag känner mig i alla fall värdefull!!! :)

Nu ska jag brodera lite på jul-tavlan å se vem som blir utröstad i IDOL...

Kram! :)

Tur-tisdag!

Om jag hade otur i fredags, så hade jag i alla fall lite tur idag... De ringde från LLT och meddelade att någon vänlig själ hade lämnat in min förlorade börs!! Inte illa! Det visade sig dock när jag kom dit och hämtade den att alla pengarna var borta (vlket ju var väntat) och den var helt blöt, så den hade nog legat ute ett tag... Men jag slipper i alla fall ta nytt körkort!!! Alltid något. :) Det känns rätt obehagligt att veta att en främmande människa har rotat i mina saker! Även om det bara är saker, men ändå! Tänk då om nån skulle göra inbrott hos en! Hemska tanke! Vill inte att det händer å heller inte att jag tappar börsen igen!

Det har varit en BRA dag idag! Vi har bakat pepparkakshjärtan med barnen på jobbet! Kul, å så får man lite mer julkänsla! Och så har jag inte träffat energi-tjuven i mer än ca 75 minuter idag, (å det betyder att det är en bra dag bara det!). Efter jobbet hann jag med att springa in hos min sjukskrivne vän å kollega en snabb sväng (det kändes så kul å se att hon verkar må bättre nu!) innan jag hastade vidare till kiropraktorn. Jag är visst "helad" rent fysiskt nu (för ett tag i alla fall), men det är ju den där andra biten jag oxå måste jobba med... Det finns visst massor med stress i min kropp... Efter besöket hos kiropraktorn hämtade jag ut min förlorade börs och sen var jag på banken å beställde ett nytt bank-kort... Snart kanske man inte behöver leva som "livegen" nå mer... :)

Efter mina diverse ärenden gick jag på prommis med Nalle å Linda å Nelly! Vi skulle gå "en sväng", men det slutade med att vi var borta över 1,5 timme! Det var ett så härligt promenad-väder så man ville nästan inte gå in... Efter det blev jag inbjuden på middag, så det var riktigt bra! Mycket god mat fick jag å så fick jag ju busa med Nelly å det gör ju bara det att dagen var bra! Alltså redan flera bra grejer... :)

Efter det besöket insåg jag att det kanske kommer bli kallt i natt, alltså behöver bilen motorvärmare, alltså fick jag åka till "min familj" för att ställa bilen där! Å så fick jag träffa dem! Å bara det gör ju att det är en bra dag! När jag var på väg dit ringde Cammo å undrade om vi skulle göra ett försök till att Smilla å Nalle skulle träffas, så hon kom till L&P å vi gick gemensamt med hundarna hem till mig, (C Å Smilla fortsatte hem). Å bara det sällskapet gör ju att dagen varit bra! Dessutom tyckte Nalle om Smilla (att Smilla gillar andra hundar är inget problem, men Nalle...) så de hade riktigt skoj ihop! Å nu är Nalle TOTALT däckad! Klart när en gammal man träffar en ung tjej! :)

Nalle verkar ha börjat "acklimatisera" sig här i stan... Han kommer ha fått så mycket stimulans efter två veckor att han aldrig mer blir sig lik! :) Tänk bara vad mycket han har att nosa på varje gång han går utanför dörren! Å så måste han lära sig nya rutiner å så får han gå på flera promenader... Nu verkar han oxå sova bättre å inte ligga på helspänn å lyssna lika mycket... Å tur är ju det, för annars kommer ju jag bli tokig! :)

Efter denna faktiskt riktigt bra dag, ska jag nu borsta gaddarna å sedan SOVA! Hoppas jag kan behålla känslan jag har JUST NU läääänge!

Kram! :)

Oturs fredag!

Det var exakt vad jag hade! En riktig oturs fredag! Dagen började väl helt okej, med tanke på att jag slutade tidigt... Men sen satte visst eländet igång... För det första hann jag inte mer än hem förrän jag fick ett telefonsamtal om att personen som stjäl min energi på jobbet ska komma å arbeta på sin fulla tid på måndag... Känns ju sååå trevligt! NOT! Måste väl komma på nåt bra sätt att hantera den situationen oxå... Sen lade jag mig på soffan och SOV i närmare två timmar... Efter att jag pratat med min lilla lillebror som var på väg till Luleå skulle jag gå å handla mat till middag... Då upptäckte jag att min plånbok var BORTA! Kan säga att jag vände upp å ner på allt i min väska å på halva lägenheten, vilket jag gjort ett antal gånger, men den är BORTA! Den har alltså försvunnit mellan att jag hämtade pengar på Forex kl. 13:00 till att jag skulle handla kl. 17:00... Förklara det, den som kan! Saken är i alla fall polisanmäld å korten är spärrade, så nu kan den i lugn å ro komma fram igen! (Det är väl så det brukar vara, när man just spärrat alla kort, då dyker dom upp...)

Jag har i alla fall besökt Kommunhälsan i torsdags å fått börja prata med en person där! Känns bra, men jag var trött efteråt! Kommer väl vända ut å in på hela mig för å komma på hur jag ska hantera dessa situationer... ALLA lösningar välkomnar jag varmt! Efter mötet där hade jag möte på jobbet, så det kan väl vara förklaringen till att jag sov två timmar på soffan igår... Bara å hoppas på att detta blir bra!!

Idag har mamma å pappa åkt till Thailand! (eller jag antar att de nu har åkt, pratade med dem vid 22, å då var planet två timmar försenat redan...) Nalle har alltså anlänt hit... Jag å min bror ska ha delad vårdnad om honom i drygt två veckor... :)

Helgen har annars förflutit i sällskap av mina syskon... Igår var vi hemma hos mig å såg IDOL å surrade, idag har vi varit på stan å fikat å sen ätit middag hos D&L... Sen for mina bröder på hockey å jag har suttit å sett TV me L... De begav sig på party, men jag har ju Nalle, så det var ej aktuellt för min del... Kanske lika bra å vila sig inför den kommande veckan! Behöver kanske lära mig andas ordentligt, för vissa stunder gör jag absolut inte det! (kallas visst ångest...) Å nu när jag dessutom lyckats bli av med börsen blev ju inte livet lättare direkt... Nåväl, det löser väl sig...

Nu ska Nalle få en sista kvälls-prommis innan jag blir för lat för å orka mig ut nå mer... :)

Kram! :)

Mörbultad

Ja, det är vad jag känner mig, mörbultad! Har varit hos kiropraktorn idag, och tydligen fanns det en del som skulle på plats! Att först få massage å sedan få kotorna på plats gör att man har som träningsvärk i kroppen! Ska nog vila ikväll! :) Och törstig är jag som tusan, så det är väl "ondheten" som skall ut! :) Surrade även en stund när jag var där och tänka sig att när man dryftar saker med fler personer så blir man klokare! Återigen bevisat! :)

Mörkret är sannerligen här! Jag har tänkt ha en lykta lysandes ute på min balkong hela mörka hösten/vintern, så ser det riktigt trevligt ut! Det känns som att det inte blir riktigt ljust på dagarna, inte undra på att man är TRÖTT! I morse längtade jag MASSOR till julens ledighet! Ska bli sååå skönt att få SOVA å bara ta det coolt! Ingen stress till nåt! Och så hoppas jag att när jag kommer tillbaka till arbetet efter nyår, så är allt JÄTTE-BRA! Jag har ju i alla fall en tjänst då (såvida jag inte hunnit bli uppsagd förståss) att komma tillbaka till, inte illa! :) Jag fick ju veta att jag blir inkonverterad på min födelsedag, får då en 75% tjänst i Kommunen! Vilken födelsedagspresent va?!

Nix, nu ska jag gå å se efter om jag har något ätbart i mitt hem, eller om det kanske blir tacos igen, fjärde dagen på rad... :) På hösten kan jag få perioder när jag inte är sugen på mat, jag är hungrig, men vill egentligen inte äta nåt särskilt... Å just nu är det som bara tacos som jag kan längta efter, så då är det väl bara att leva på det då! :D

Kram! :)

Kalas

Har varit på kalas ikväll! Inte illa alls att få gott fika å träffa trevliga människor! :) Tackar för det!

Känner mig starkare idag (är dock vansinnigt trött, så jag vet inte om det beror på det... Att jag rent bokstavligt inte orkar bry mig...). Eftersom jag bestämt mig för å leva på hoppet, så HOPPAS jag fortfarande på att detta på jobbet kommer få en lösning till allas bästa! Hoppas också på mer info i frågan imorgon då våran chef ska komma förbi... På torsdag ska jag i alla fall iväg å träffa en person som jag ska kunna använda som "bollplank"... Vi får väl se vad det kan ge... Det är tur att jag har alla underbara barn på mitt jobb i alla fall! Man kan inte annat än bli glad när man kommer in å möts av en hop barn som ropar på en! :)

Ikväll väntar ett spännande avsnitt av PRISON BREAK! Hoppas på att detta är sista säsongen, så att allt får ett bra slut till slut! :)

Kram! :)

söndag eftermiddag

Nu har vi lekt i lekparken, ätit lunch hemma hos mig och sett på "Pippi på de sju haven"... En riktigt trevlig eftermiddag med "mina" killar och deras mamma... :) Vi hann med lite kaffe-drickande och småpratande medan killarna var fullt upptagna av pirater och Pippi... :) Det bästa med vänner man träffar ofta är att man kan prata om vad man äter till middag och ändå få ut något av samtalet! :) Det blir som hemskt enkelt då! Å så kan man så klart prata om mer viktiga saker när man känner för det...

Har nu börjat med nya projekt. Jag har börjat brodera!! Lite chockad är även jag över fenomenet, men när det är så mörkt om kvällarna så vaknar någonstans lite kreativitet inom mig! Ska nu brodera en "julkalender" men det kan vara så att jag tagit mig lite vatten över huvudet... Kanske ej hinner klart till jul... Vilken tur att det blir jul VARJE år! :D

Ikväll blir det vattengympa! Kan behövas då jag känner att jag är rätt stel i axlar å nacke nu för tiden... (kan väl dels bero på mitt broderande och dels på den stress som påverkar mig numera) Ska till kiropraktorn på tisdag, få se om allt "fallit på plats" eller om jag måste gå fler gånger...

Kram! :)

Att "socialisera"

Uttrycket "att socialisera" myntades för ett antal år sedan när min kusin ännu bodde i Umeå... Jag hade flyttat till Luleå nåt år innan och när hon som nybliven singel behövde träffa lite folk kom hon till mig och "socialiserade". :) Mina vänner blev även hennes vänner och vi hade mycket skoj ihop! Spelade spel bland annat... :)

Numera känns det inte som om man "Socialiserar" så ofta... Var betydligt mer förr om åren! Kanske har det med åldern att göra?! (men det kan man väl aldrig tro!) Igår hade jag en "ensam-dag", har faktiskt med åren även lärt mig att vara ensam... Riktigt skönt i EN dag ungefär, sen klättrar jag nästan på väggarna! :) Jag är nog född till ett "flockdjur"! :) Nåväl igår lagade jag tacos till mig själv och såg en film och sedan även på "Stjärnor på is". Tacos är ju egentligen betydligt trevligare att äta när man är flera, men nu var jag sugen på det, så så fick det bli! :)

Nu sitter jag och väntar på Lisa å grabbarna. Vi ska nämligen ut och leka i en lekpark! :) Måste ju "socialisera" lite innan helgen återigen är till ända! :)

Kram! :)

Tankar om...

Hah! Idag är det lördag! Har dock tvättstuga, så jag njuuuter inte direkt av ledigheten... Men jag tycker ju å andra sidan att det är rätt kul å tvätta, så det är egentrligen inget ansträngande så... :)

Igår var en MÄRKLIG dag... Den började i halvkaos med rätt jobbiga nyheter, men efter att ha pratat med min chef (IGEN) så känns det ändå som om detta kommer att få en lösning rätt snart, dock inte permanent, men för hoppningsvis kommer vi få lite andrum i alla fall... Jag sa till honom att jag känner mig som en gnäll-spik som altid säger allt, men han tyckte inte jag skulle se det så! Tur det! :)

Jag hade ju arbete till 17:30 igår, inte så kul på en fredag, men eftersom vi skulle ha "after work" på jobbet med middag å vin, så passade det ju ändå bra... Var faktiskt riktigt trevligt! Det är ju ofta det när man undviker jobb-snacket... En av mina arbetskollegor hade med sig såna där klurigheter som vi skulle lösa å det var riktigt kul! Vi hade djupa diskussioner, men oxå roliga... :) Jag hade ju som plan att åka hem direkt efter maten, för att jag var så trött, men det slutade med att man blev kvar till efter 23... Så kan det gå! :)

Nu är det oxå bekräftat att jag ska bli faster i mitten av april!!! Gissa om jag är överlycklig! Jag lääääängtar MASSOR efter bebben! Ska bli så spännande att få veta vem som bor i magen! Min bror ringde mig efter ultraljudet, så det var ju den GLADA nyheten igår! Man kan lugnt säga att dagen var märklig...

Det var ju oxå en resa genom hopp å förtvivlan över vädret... :) Från att vara helt glad över att det snöade till att snön hade regnat bort, detta på bara några få timmar... Idag är det kallt igen, så vi får väl se om det ska bli vinter i alla fall! *hoppas*

Vad som mer ska hända i helgen har jag INGEN aning om... Men det visar väl sig så småningom... :)

Nu ska jag i alla fall bege mig till tvättstugan!

Kram! :)

SNÖ!!!

I morse när jag vaknade var jag sååå trött så jag verkligen önskade att jag ställt klockan någon timme fel eller att det var lördag eller nåt, bara jag skulle få sova mer! Men sen när jag insåg det faktum att det bara var att stiga upp och jag öppnade persiennerna och upptäckte att det under natten hade snöat blev jag genast mycket piggare! SNÖ! Alldeles vitt ute på marken, allting var mycket ljusare och finare! Och ja, jag HAR åkt madrass på snön idag! Man kan ju fundera på vem som var mest lycklig över snön, jag eller barnen på jobbet! ;) Kul var det i alla fall, å man får väl njuta så länge det varar... För hoppningsvis till våren, men det vågar man ju inte tro på...

Konstigt egentligen hur kroppen fungerar. Tänk att man helt plötsligt bara kan sluta fungera som vanligt, att man inte orkar med vardagen och att man bara vill sova... Numera är väl var och varannan "utbränd", och vi slänger oss nog lite slarvigt med uttrycket, men för de som faktiskt blir "utbrända" är det ingen lek. Det är ju som att hjärnan lägger av, kroppen är helt slut och MÅSTE få vila. Efter en massa signaler om att allting inte är bra, som man ofta inte har lyssnat på, lägger hjärnan helt enkelt av. Man mår ordentligt dåligt både kroppsligt å själsligt... Det är inte kul! Jag har träffat flera människor som verkligen har "trillat ihop". Jag har själv varit nära några gånger, men på något konstigt sätt lyckas jag ändå klara mig... Kanske är det så att man hinner dra i hanbromsen innan tåget spårar ur eller kör in i väggen... Kanske är man starkare än vad man faktiskt tror... Allt beror ju på omständigheter. Ingen människa blir sjuk "därför att", det finns ofta en hel hop med saker som till slut gör att man inte orkar längre... Jag sänder nu en tanke till de som drabbats av detta hemska fenomen, både dem som kommit en bit på vägen och dem som kommit förbi eländet, och hoppas slippa se fler i min omgivning drabbas!

Nu ska jag bege mig till L & D och vara med Nelly (fast hon sover nog)...

Kram! :)

Måndag igen!

Nu har måndagen gått, så snart är det fredag! :) Eftersom jag varit ledig idag, så kommer ju veckan å gå extra fort! Blir nog bra det! Idag har jag å mamma varit på Storheden å på stan... Tiden har som bara gått, vi har som inte gjort så där särskilt mycket, gått på en del affärer å käkat lunch å sen var vi å fikade med pappa... När vi kom tillbaka till mig var klockan kring 15:30, tror jag... Det var den dagen det!

Ikväll blir det vattengympa!

Kram! :)

Höstrusk

Är nyss hemkommen från en liten promenad med Nalle. Kan ju inte direkt påstå att vädret är det bästa! Det är dimma och så småregnar det hela tiden. Men det är i alla fall inte kallt! Det är såna här dagar/kvällar som man bara vill mysa hemma med en bra film eller bok, tända ljus och en kopp te!! Ska nog faktiskt fixa det sen! :)

Mamma å Pappa är på konsert, därav Nalles visit hos mig... Har idag fixat farsdagsmiddag å min bror kom med tårta, så vi har ätit midag å fikat här hos mig. Imorgon blir det nog en sväng på stan med mamma innan de återvänder till byn. Ska ju som bekant vara ledig imorgon å det känns riktigt skönt!!

Nu till gårdagskvällen... Det blev (till slut) en fest å ett besök på Olivers... Jag å Cammo var hemma hos henne å väntade på besked om var festen skulle vara... Det beskedet kom dock aldrig, så det slutade med att vi satt hos henne... Å så dök även J & A å J upp där! Kan ju säga att det var en förfest som tog väldans länge att planera! :D Nåväl det var riktigt trevligt i alla fall! Vi sjöng "singstar" å det var himla kul! Tiden gick fort i alla fall! När vi kom till Olivers var det världens kö, men J kände vakten, så vi hade tur! Det var tok-mycket folk ute! Trångt å dansa, men jag hade ändå rätt trevligt. Det var i alla fall värt "besväret"!

Nu ska jag fixa lite te å glo på TV... Om det nu finns nåt värt att titta på... :)

Kram! :)

Uppdatering...

... av läget! Idag är det LÖRDAG = BRA DAG! Har faktiskt varit å besökt "min familj" idag! Det var alldeles för länge sedan sist!! Men jag har som inte riktigt haft ork att socialisera mig på senaste tiden...

Läget på jobbet är fortfarande väldigt snurrigt! Men i veckan har jag pratat med min chef och även överlämnat till honom en lååång text jag skrivit om hur jag mår och hur jag ser på situationen... Han verkade faktiskt förstå mig och han säger att inte jag också får bli sjuk av detta! Jag har blivit lovad att få gå å "prata av mig" hos någon utomstående, för att hitta ett sätt att hantera situationen... Det känns i alla fall bättre, nu har jag fått säga mitt å så ligger det största ansvaret hos min chef... Nu har dessutom min vän och arbetskollega också blivit sjukskriven, inte bara på grund av jobbet, men jag tror han ser allvaret i detta... Nog om detta tråkiga! Jag försöker faktiskt ändå se positivt på framtiden och jag tror och hoppas att detta får en lösning rätt snart... Jag försöker verkligen att inte ta på mig saker som jag inte kan förändra och det lyckas ibland... :) Men jag kan säga som så att när man börjar analysera sig själv och situationen så mycket som jag har gjort, lär man sig alltid något... Så jag tror ändå att jag kommer gå både klokare och starkare ur detta! :)

Vissa dagar när man mår dåligt kan man glömma bort hur många fantastiska människor man faktiskt har i sitt liv! :) Jag har som tänkt på det att jag har i alla fall MÅNGA som jag kan ringa till och "beklaga" mig och som kan hjälpa mig att hantera det svåra... Människor som kan stötta mig när det är jobbigt, men som också kan skratta med mig och få mig GLADare! Fick ett vykort på posten en dag i veckan med BAMSEKRAMAR från min kusin å min gudson! Jag blev så glad så jag nästan började gråta... :) Bara tanken på att många tänker på en gör ju en starkare!! TACK FÖR ATT NI ALLA FINNS!

I veckan har ju även jag, Camilla å Lisa varit å "pratat med döda"... Jag vet att det låter helt absurt och jag har full förståelse för människor som inte tror på detta, eller som är skeptiska och kanske lite rädda för fenomenet... Men nu var det i alla fall på det lilla viset och JAG väljer att tro! Det var i alla fall en konstig känsla att kunna prata med dem som vandrat vidare... Men jag måste säga att jag gick betydligt lättare om hjärtat därifrån!! :)

Ikväll blir det eventuellt utgång... Vi får väl se vad som händer... Men det skulle nog va trevligt i alla fall! Imorgon kommer mor å far hit till Luleå... Jag ska fixa farsdagsmiddag å så kommer min bror med efterrätt! Så det blir nog en trevlig eftermiddag!

Har även beslutat mig för å vara ledig på måndag! Känner att jag behöver förlänga helgen lite å så kan jag passa på att umgås med mamma lite extra! :)

Nix, nej... Nu ska jag ringa C å kolla hur det blir med våra festligheter! :D

Kram! :)

En bra dag...

Idag har varit en dag utöver mina förväntningar... Jag hade ju beslutat mig för att jag i alla fall är en starkare person å därmed också en bättre människa! :) Det har lyckats i alla fall idag!! Men nog är det mycket som inte stämmer... Ska försöka tänka positivt å ge alltihop denna vecka, så ser jag var jag är på fredag...

Eftersom min gode vän C i stort sett har "lovat" mig en fest till helgen, ser jag fram emot det! :D  Känns faktiskt (för första gången på länge) riktigt trevligt att socialisera sig! Tror att jag ska försöka umgås med lite mer folk i veckan... Har varit dåligt med det på senare tid, då jag inte riktigt ens orkat med mig själv...

Fast i å för sig vet jag inte hur jag ska hinna med att umgås, eftersom jag idag jobbat sent, imorgon ska vi till Boden å på torsdag har jag p-möte till 19:30... Det var visst den veckan det! :) Nåväl, snart är det ju helg igen!

Vi har idag på arbetet suttit å kollat av hur alla vill vara lediga kring jul... Om allt går enligt mina planer så blir jag ledig från den 20 dec till 6 januari! Bara å hålla tummarna att vi har lite barn så det går att genomföra detta! :) Kan dessutom behöva det efter denna hektiska höst!

Nix nej, nu ska jag glo på Nordnytt! (vuxenpoäng?!)

Kram! :)

Nya friska tag!

Mot en ny vecka med nya friska tag! Jag tror den här helgen trots allt har gjort mig gott... Känner mig något starkare för att möta morgondagen i alla fall! :) Jag har som inom mig försökt komma till vissa beslut... Som att jag kanske faktiskt måste sluta... Även om det är det sista jag vill, så vet jag att jag måste sätta min egen hälsa i första rummet... Det har varit alldeles för jobbigt att ens tänka tanken tidigare, men i helgen är det som att jag börjat förlika mig med den tanken å även om det kommer vara både sorgligt å jobbigt, så kanske det ändå är det bästa.... Vad vet jag???

Igår fick jag mysa med Nelly medan L & D var på avslutningsmiddag me fotbollslaget! Inte illa! Vi hade det så trevligt å hann med att komma i pyamas å äta gröt innan mamma kom hem... :) Charmtrollet har ju hunnit bli 7 månader å nu är det himla kul å prata me henne, för nu svarar hon ju på sitt lilla vis... :)

Idag har vi varit till M å firat hennes födelsedag i efterskott! Gott me fika å trevligt att träffas! Det händer tyvärr alldeles för sällan... Innan vi for dit var jag med Lindorna å Nelly på en promenad... Det var helt underbart väder ute! Å så hade det ju kommit lite snö, så det blir man GENAST gladare av! Hoppas nu att det kommer massor av snö som stannar till våren! (det där, inser även jag, är nog mest önsketänkande, men man måste ju få drömma i alla fall...)

I eftermiddag ringde en tjej från Partylite som ville ha ett ljusparty hos mig, så jag bokade in det på onsdag 12 november kl. 19... Så den som är sugen att titta på ljus å fika kan komma till mig då! :) Observera att man absolut inte behöver köpa nåt, det räcker med att titta! :)

Innan jag avslutar detta inlägg vill jag passa på att TACKA alla underbara människor i min omgivning som orkar lyssna på mig å stötta mig i allt detta när jag mått (observera att jag skriver i dåtid, tänkte det skulle bli bättre nu) som sämst! Ingen nämnd - ingen glömd! Ni vet nog själva vilka ni är... :) Älskar er!

Kram! :)

RSS 2.0