Hemska tanke

Idag har jag varit på en promenad med Linda å Nelly och sen har vi varit på 1-års kalas! Jag tror inte jubilaren var så medveten om att det var just honom vi firade, men han smaskade i sig sin tårtbit och såg nöjd ut i alla fall! :) Det var många barn och vuxna på kalaset, så det var trevligt å träffa lite folk! Men samtidigt känner jag mig inte helt kurant, så då blir man rätt trött av allt oxå...

Jag som sällan är negativ känner nu att en känsla av pessimism håller på att inta min kropp... (hemska tanke!) Om inte den här smärtan som jag har i mina bihålor snart försvinner så kommer jag dels att bli missbrukare av alvedon och dels en pessimist! *blääää* Jag trodde väl aldrig att man kunde bli överlycklig för att man får snyta sig, men i morse blev jag det!! Då tänkte jag att det kanske trots allt finns hopp om att det blir bra SNART... Men nu, känns det mest bara jobbigt! Jag vill ju att allt ska hända GENAST och jag tycker verkligen inte om att vänta... Men, men man får visst inte bestämma altt här i livet! :) Nåja, kanske att det ändå blir bättre IMORGON...

Nu sitter jag mest å väntar på att jag ska äta... Har mycket dålig fantasi vad gäller mat just nu, men nåt måste man ju äta i alla fall... :) Kvällen kommer att gå i lugnets tecken framför TV:n! Det vet jag i alla fall! :)

Kram! :)

Ont så ont

Det är nån envis bacill som har flyttat in i mina bihålor å främst då den som ligger på höger sida! :( Jag har haft vansinnigt ont där sen i tisdags och är konstant hög på alvedon... Jag har fått rinexin, men det har inte blivit nästan alls nå bättre, så idag blev jag så illa tvungen att uppsöka läkaren i alla fall... Hade ju tänkt slippa det, men vad gör man när det inte går över?? Det har dessutom gått ut över min natt-sömn, men nu fick jag en extra stark nässpray som skulle tas FYRA gånger om dagen och ännu mer rinexin... Å så skulle jag återkomma om det ej blev bättre... Så var det med det, det besöket tog mig ca 3 minuter... Det var nog mer eller mindre överbelamrat där på Vårdcentralen, så man hade ju nästan dåligt samvete för att man upptog deras tid... Nu är det bara å hålla tummarna att den där hemska bacillen tar sitt pick å pack å flyttar bort!!

Om man bortser från den där smärtan jag upplevt i fyra dagar, så har jag ändå haft en rätt bra vecka... :) Igår var jag på födelsedagsfika i Sunderbyn! Mycket trevligt! Och så fick man träffa lite nya människor oxå... :) Kan ni tänka er att till å med jag kan va tyst ibland?! Eller kanske inte knäpp-tyst, men mindre pratsam i alla fall... :)

Nåväl, man har ju fått avstå träning denna vecka, (tänkte att jag faktiskt skulle lyssna på kroppen å låta bli å anstränga mig när jag ej är frisk...), på grund av den där bacillen och det är ju trist, men jag tänkte att om jag vilar en vecka så kanske det går å träna nästa vecka i alla fall... Det är ju inge kul å missa när man planerat det, men, men... Ibland är det bättre att inte huvet är dumt... :)

Ikväll får vi se vad som inträffar, kommer i alla fall att ha en lugn helg så jag får vila upp mig... Troligen tar jag apostlahästarna å vandrar över till "min familj" ikväll, jag blev inbjuden på middag... :) Det innebär att jag sluppit laga mat TRE dagar denna vecka! *ler* Lika bra är ju det, för det är inge kul å äta när man inte är frisk, men det kan ju i alla fall kännas något bättre när man har trevligt sällskap när man äter... :)

Trevlig helg!

Kram :)

Tisdags-babbel

Tisdag! Igår hade jag mitt medarbetarsamtal och det gick riktigt bra, trots att jag var rätt oförberedd... Fast får man materialet på en fredag å ska ha samtalet på måndagen efter, då FÅR man vara oförberedd... :) Eftersom jag är en rätt öppen person, så sa jag vad jag tyckte å kände kring det mesta... Lika bra det! Min chef är i alla fall nöjd med mig som pedagog och han tycker jag gör ett bra jobb, då vet jag ju det i alla fall! :) Om övriga sen har problem med den saken, så kan jag ju inte göra så mycket åt det, det får stå för dom! (inte för att jag tror nån har det, men...) Vad gäller diverse förändringar på jobbet, så sa han att han skulle genomföra dem, å att dom inte skulle vara stora... Dettta efter att han pratat med alla... Så då får vi väl se vad han har för plan i rock-ärmen... :)

Idag slutade jag tidigt, men eftersom jag fortfarande är vansinnigt täppt, så beslutade jag mig för att det inte var lämpligt att åka å simma... Jag å Linda hamnade i stället i en resa till Babyproffsen som har utförsäljning... Hittade lite ett-års presenter till dom framtida ett åringarna... Då behöver man inte fundera på det heller! Efter det blev jag inbjuden på middag hos dem, så då hann jag med att busa lite med Nelly oxå... (jag har det som bra med mina mat-inbjudningar... Det är tur att så många tycker om att bjuda mig på mat, så jag slipper äta själv! :) Mycket trevligare att äta med andra!!)

Nyss provade jag min julklapp som är en nässkölj! (jadå, jag fick en sådan i julklapp av min omtänksamme kusin!) Den verkar fungera lite i alla fall, men jag befarar att jag måste ringa å beställa rinexin av en läkare, för detta verkar inte bli bättre... *suckar* Jaja, bara jag slipper få feber å bli sängliggande, så blir det nog bra! :) (tar dessutom det mesta av sjukdomar så länge magsjuke bacillerna lämnar mig i fred!!)

Min spikmatta är alldeles förträffligt bra! Kanske inte så skönt att lägga sig på den, men efter ett tag, så känns det alldeles varmt i hela ryggen... Det sägs ju att den ska ha god effekt på det mesta, å jag tror ju på det, så då funkar det säkert! Om inte annat, så känns det som om man sover gott efter att man legat på den... :) Så nån effekt har den i alla fall!

Kvällen får lov att gå i lugnets tecken... Kanske ändå att man kan bli fri denna nästäppa då... :)

Kram! :)

Helgen har passerat

Jaha, då var det söndag kväll igen... Dags för en ny arbetsvecka imorgon... Jag har dock blivit äckligt förkyld (igen), täppt som tusan i bihålorna (håller tummarna för att jag inte ska få bihåleinflammation, för det är OTREVLIGT)... Bara å hoppas på det bästa! :)

Fredagens planeringsdag med jobbet slutade i samma ovisshet (ungefär) som jag kom dit med... Vi har alltså fortfarande inte kommit fram till hur framtiden ska se ut... Jag ska alltså inte börja på den andra förskolan på tisdag i alla fall! (För dom dom undrar så är det den nya förskolan i Sunderbyn, som jag ska jobba på, den som just nu bedrivs i moduler.) Det känns som att man bara står å stampar, men nu ska ju chefen prata med alla enskilt å sen komma fram till ett beslut... Jag måste ju säga att jag tror inte han kommer att få till ett demokratiskt beslut, utan han måste bestämma... Men vi får väl se! Nog om detta för denna gång! Jag ska ha medarbetarsamtal imorgon, bäst å ladda med mååååånga argument om varför man ska ha bra lön! :D (om det nu finns någon löneförhöjning överhuvudtaget att vänta sig i dessa tider...)

Fredagens 40-års fest var riktigt trevlig! Vi åt tacos å "minglade" å lyssnade på lite livemusik... Trevliga människor på plats, så då blir det ju trevligt! :)

Lördag hann jag faktiskt med en hel del... Jag hann vara ute på en promenad, tvättade kläder och var ut till Sunderbyn å åt sushi!! (å det var såååå gott!! längtar redan till nästa gång!!)

Idag söndag har jag hunnit med en prommis me Linda å Nelly, varit till "min familj", sett film å varit lite barnvakt... Inte illa va?!

Helgen har alltså gått i socialiseringens tecken! :) Har oxå hunnit med att prata med flera i telefon (man slår ju två flugor i en smäll å pratar när man promenerar eller åker buss... Då blir det dessutom mycket trevligare att göra saker som kanske inte alltid är så skoj...)

Nu väntar Åsa Larssons nya bok och min spikmatta på mig!! Ny vecka - nya möjligheter!!

Kram! :)

Imorgon är en annan dag...

Imorgon ska vi ha planeringsdag på jobbet och diskutera hur vi ska organisera oss i huset och lite annat ditt å datt... Ska bli MYCKET spännande att se var detta slutar!! Efter imorgon är ju tanken att jag ska kunna börja jobba på den andra förskolan en dag i veckan utan att det ska bli problem på mitt "hemviste"... Som sagt, det ska bli spännande att se var detta slutar... Men... Det är ju egentligen inte mitt problem, utan jag ska ju gå dit jag blir tillsagd att gå... :)

Är nyss hemkommen från ett vattengympa pass! Mycket skön träning!! Fick minsann middag hos "min familj" innan också, så det har varit en bra kväll! :)

Imorgon kväll blir det 40-års fest... Förra helgen 30-års fest å denna helg 40-års fest... Många kalas blir det... :)

Nu ska jag ladda in bilderna från förra helgens party så jag har en kamera med tomt minne imorgon... :)

"God grant me the serenity
To accept the things
I cannot change...

The courage
To change the things I can...

And the wisdom
To know the difference."

Det är visst så här jag lever numera?!

Kram! :)

Livet går fort...

Igår var jag, Linda å Nelly till Lisa å grabbarna. Vi käkade middag där och sen tog vi en prommis till Coop å jag följde med tillbaka å drack kaffe å surrade med Lisa... Jag slog som två flugor i en smäll å fick träffa (nästan) alla barnen på en gång!! :) Jikes vad barnen växer!!! Dom har växtvärk i kroppen, å själv får man ju nästan "växtvärk" i hjärtat när man tänker på hur fort tiden går... Dom lär sig så mycket å det är så himla kul å se dom växa å få vara en del i deras liv!! Jag å Lisa skojade om att snart är det Edvins första skolavslutning å då sitter vi väl där å gråter!! :) Oj, oj, oj...

Idag tänkte jag när jag var på mitt arbete att nog är det väl ändå konstigt att man alltid måste beklaga sig över nåt!! Det är klart att om allt i livet är jobbigt och tråkigt, då blir det både jobbigt å tråkigt att leva! Och om man skulle se i ett lite vidare perspektiv så skulle man kanske upptäcka att allt inte handlar om en själv eller om att göra livet jävligt för en... Jaja, efter att jag varit å promenerat på lunchen så orkade jag inte med det där längre utan smålog mest åt det enfaldiga, men, men... Som sagt, det är ingen idé att lägga energi på något annat än på det som förväntas av en... Tydligen ska man leva lite efter "sköt dig själv å skit i andra" - principen! :) Det är ju tur att man väljer sina vänner för då kan man omge sig med människor som är "vackra" på alla sätt å vis och som gör en gott! Människor som får en att må bra och som man trivs med! Sina arbetskamrater väljer man ju inte, så dom behöver man inte älska, bara respektera! :)

Nähä, nu ska jag gå å se vad jag ska hitta på att äta till middag!

Kram! :)

Idrottsgala...

Nog är man rätt blödig som nästan gråter till Idrottsgalan!! Men vilka prestationer Sveriges idrottsmän och kvinnor har gjort... Tänk att vinna Jerringpriset! Vilken prestation hon har gjort och det är bara i början av hennes karriär! Kan det vara så att när man kommer från Norrbotten har man norrbottningarnas stöd?! :) Det är bara att säga GRATTIS CHARLOTTE KALLA!!!

Kram! :)

Tankar en måndag

Då var det en ny vecka igen... Jag måste ju ha ett fantastiskt roligt liv eftersom tiden går så vansinnigt fort! :) (Jag vill ju inte kännas vid att det är så att tiden går fortare ju äldre man blir...)

Första dagen på arbetet denna vecka var helt okej... Det är som kul å komma till jobbet å vara efterlängtad! Många kramar fick jag!! Det är bra att starta dagen med det, då fyller man genast på energi-nivån... :) Jobbade sent, så jag har inte kommit hem förrän vid 18... Tur att det inte är varje dag, för man hinner bli så himla hungrig innan man är hemma! :) På måndagar, när jag stänger, äter jag alltid "snabb-mat" det vill säga det som redan är tillagat och finns i frysen... :) Så även denna dag... Idag var det fisksoppa som stod på menyn...

Ikväll blir det idrottsgalan å sen så klart PRISON BREAK! Det är ju måndag...

Imorgon slutar jag rätt tidigt å tänkte då hinna med å umgås lite! Måste ju passa på, efter att jag börjar jobba tisdagar på den andra förskolan vet jag ju inte vad jag kommer ha för arbetstider... Å dessutom blir det heltid, å då får man mindre fritid... :) Det är väl så att tid är pengar eller nåt?! Jag antar att detta blir klart på fredag när vi har våran planeringsdag... *suck*

Nu ska jag sätta mig i TV-soffan å glo på Idrottsgalan!

Kram! :)

Veckan som gått...

Vilken vecka det har varit... Jag har i alla fall varit fullt sysselsatt... Å det är ju bra! :) Då har man i alla fall inte tråkigt... Måndag är väl enda dagen jag inte gjort nåt särskilt, men då jobbade jag rätt sent, så det var väl därför... :)

Tisdag var jag på föräldramöte å för att slippa  åka hem emellan fick jag stanna hos familjen i Sunderbyn å få middag... Jag har det bra!! Fick lite trevligt umgänge samtidigt... :)

På onsdag var jag på Core cardio och jag kan bara säga att det nästan fortfarande känns att jag tydligen har några muskler i magen i alla fall... :) Sen var Cecci förbi å vi drabbades av den berömda "hallförlamningen" och surrade helt länge... Det var så länge sen vi sågs, så då har man ju alltid massor att prata om!

På torsdag var jag lite "nanny" och sen bar det iväg på vattengympa... Tänkte att jag skulle få mindre träningsvärk av det, men inte då! Jag vet i alla fall att jag använder magmusklerna när jag är på vattengympa, å det är ju ett positivt tecken! *haha* Sen kändes det som om jag var helt speedad, så inte kom jag i säng inte! Jag sa till min gode vän att eftersom man aldrig kommer i säng på kvällen så känns det ju som att kliva upp ur graven när klockan ringer, så trött är man! :) Hon höll med...

På fredag slutade jag tidigt, jag var på massage å sen bar det iväg mot byn! Eftersom massage brukar sätt igång nåt i kroppen, så var jag både trött å frusen... Det var lika bra att värma bastun! Så jag badade bastu å sen var det Let´s dance... Å när jag väl la mig på kudden i sängen, så somnade jag rätt snabbt!

På förmiddagen igår passade jag på att ta en prommis med T så jag skulle hinna träffa henne... En helg är rätt kort, så man hinner som inte med allt man skulle vilja... Trots att jag är en obotlig tidsoptimist, så har jag i alla fall börjat lära mig nåt om tid... :) Sen anlände Cammo å då var det nästan dags att börja förbereda sig för 30-års festen... Det var en riktigt trevlig fest med god mat, bra musik och så klart en massa trevliga människor!! Jag hade skoj! Och frågan om man kan vara skyldig någon ett hångel är fortfarande obesvarad! *skratt*

Nu ska jag umgås lite innan det är dags att bege sig mot stan igen...

Och tack för kommentarerna! Det är ju alltid kul med några sådana... Så ni som läser kommentera gärna! :D

Kram! :)

Dag 1 på vecka 3...

Då var måndagen gjord... Alltså bara resten av arbetsveckan kvar! :) Det har varit en rätt skön dag på jobbet med inte alltför många barn... Man hinner som med alla på ett helt annat sätt då! Imorgon ska jag på föräldramöte på mitt andra jobb. Jag ska ju börja vara en dag i veckan på en annan förskola, å dom skulle ha föräldramöte imorgon... Då måste man ju visa sin goda vilja och komma dit! :) Blir ju trevligt å se vilka man ska jobba med och vilka föräldrarna är... Som det ser ut så kommer jag å vara där på tisdagar... Men när det ska dra igång, det vet jag inte... Inte heller mitt problem, jag går dit när jag blir tillsagd att göra så! :) Jag övar som sagt på att inte ta på mig saker som jag ändå inte kan göra nåt åt... :) Ingen idé å stressa upp sig, det löser sig!!!

Det blir byn till helgen igen... Ska på 30-års fest! Och det ser jag fram emot, kan inte tänka mig något annat än att det blir trevligt! :) Och för övrigt blir det väl vad man gör det till, alltså trevligt! :)

Jag sitter här å funderar på om det är någon idé att lägga sig i soffan (det innebär med största sannolikhet att jag somnar) eller om jag ska försöka härda ut... Det är bara det att ikväll är det PRISON BREAK, å det vore ju synd å skam om man somnade då! :)

Känns som om jag kommer att ge vika för sömn-behovet...

Kram! :)

Välkommen sol!

Idag tittade solen fram på riktigt... Å det kändes nästan som en vår-dag!! Dock varade ju inte dagsljuset så länge som på våren, men vad gör väl det om man i alla fall får en känsla av att våren är på väg och det finns fortfarande hopp om livet?! Jag njöt i alla fall en stund av solens strålar... :)

Denna helg försvann fortare än kvickt måste jag säga! Som vanligt har jag väl haft roligt då! :) Igår plockade jag bort julsakerna, men har ännu inte kunnat skiljas från mina ljusstakar... Det är som så fint med skenet från dem, så jag har lite svårt att plocka bort dem, men om jag ska få mer vårkänslor så måste dom väl bort... Nåja, det är ju först på tisdag som det är tjugonde dag Knut då julen dansas ut...

Efter mitt plockande och även byte av gardiner i köket (!!!) begav jag mig till mina vänner på "andra sidan vägen"... Vi tog en promenad och skulle endast inhandla lite mörk choklad på Coop när vi kom på den ljusa idén att vi ju faktiskt kunde dinera ihop! Sagt å gjort vi köpte även middagsmat... När vi kom tillbaka var jag bara tvungen att prova på det där med "Guitar hero"! JAG ÄR SÅLD!!! Det var ju hur kul som helst! Från början gick det väl inte särskilt bra, men efter att jag kommit på hur det hela fungerar, så blev det allt bättre... :) Vi blev till å med lite sena med middagen eftersom detta spel helt upptog i alla fall min uppmärksamhet! Även Cammo blev inbjuden att äta med oss, och vi hade ju faktiskt som plan att dricka vin... Den planen dog dock ut eftersom det blev så sent... Efter middagen återtog jag gitarren för att försöka förbättra mina resultat... Även Cammo blev nog rätt såld på detta, för vi satt helt länge å höll på med det där! Helt plötsligt var ju klockan 20.00 och vi dukade fram efterrätt och såg Stjärnorna på slottet... Och sen även slutet på Körslaget... Sen satt vi mest å surrade och skrattade och sen var det dags att gå hem å sova... Jag tillbringade rätt stor del av min vakna tid i sällskapet kan man säga!! :)

Idag har jag varit hos "min familj"... Hade med mig en present till den nyblivne tre åringen, som uppskattades... Blev även bjuden på middag! Nog har jag det bra!! Eftersom all mat är mycket godare i andra människors sällskap, så äter jag ju god mat rätt ofta!!! :) Hann med att mysa lite med barnen också... Och sen hjälpte jag till med lite läx-läsning med "bonus-sonen"... Hoppas nu att det går vägen för honom på provet! Som tack för hjälpen fick jag en kram, och vad är väl bättre belöning än det?! Det är ju kramarna som värmer längst... :)

Väl hemma slängde jag mig i soffan å kollade en film; "Freedom writers"... Jag tyckte den var riktigt bra... Den handlade om en lärare som undervisade "omöjliga" elever, men som genom att tro på dem fick oanade resultat... Så, bara man tror på människor och ger dem en möjlighet att lyckas, så kanske dom faktiskt gör det också! Det är det jag försöker göra varje dag... :)

Och med detta ska jag avsluta detta inlägg och hoppa i säng! Det är en ny vecka igen imorgon!

Kram! :)


Resfeber!

Det är vad jag lider av!!! Min önskade Thailandsresa denna vår såg jag nog mest flyga iväg med kartongen till min nya TV... Nu är det istället så att jag kanske måste ta mig iväg till ett närmare, men ändå varmare, land i vår... Hmmmm... Måste väl kunna lösa det på nåt vis, för jag är onekligen VÄLDIGT sugen på att få komma iväg till solen! En enda blick i speglen på den vinterbleka hy man har gör ju att man mest funderar på om man håller på att bli ett spöke... Jag hoppas alla (nästan) ser ut som jag, annars är det ju skrämmande å jag kommer väl skrämma folk snart... Kanske dags för ett besök på solariet innan jag skrämmer ihjäl mig själv... *suck*

Nu har man arbetat 3 dagar å så är det helg igen! Skönt! För eftersom jag lyckats vända på dygnet under ledigheten har det varit vissa problem med att sova dessa tre nätter... Dessutom blev jag upplyst om att det varit fullmåne i natt å det har väl knappast gjort saken bättre... Nu är jag i alla fall så oerhört trött, så i natt borde man ju sova som en sten...

Det var helt fantastiskt roligt att få träffa alla barnen på jobbet igen! Och jag kan säga att jag känner mig som en NY människa efter denna jul-ledighet!! Jag tror minsann att pyjamasen och dom där "stress-medicinerna" har gjort susen! :) Så nu har jag börjat mitt NYA liv igen oxå! (Det gör jag ju med jämna mellanrum...) Jag ska inte bry mig om något annat än det som har med mig att göra! Hah!!! Å om jag lyckas, det lär vi ju se... :) Jag ska så klart inte sluta bry mig om andra, men jag ska heller inte göra något som går emot mig själv så jag inte mår bra av det... Så var det återigen bestämt! Denna vecka har varit riktigt harmonisk på jobbet... Dels har vi haft få barn, men det har verkligen varit en bra sammansättning av personalen oxå... Om jag skulle få önska så skulle det alltid vara så!! Tyvärr är det ju så att en av mina kära arbetskamrater ska jobba på ett annat ställe under en tid, så det var med sorg vi skiljdes åt idag... Beskedet kom i eftermiddag å hon ska börja på måndag... Mycket TRÅKIGT! Men jag hoppas ju jag får jobba med henne snart igen... Kommer att sakna henne!

Nääää, om man skulle surfa runt lite på resesidor och sedan gå å lägga sig å drömma om resor till ett varmt och vackert land... Ett land där människorna alltid ler och där livet (för turisterna) är enkelt! Ett land som kanske inte är så rikt på pengar, men som defenitivt är ett rikt land i alla fall! Där finns otroligt mycket värme och hjälpsamhet... Och där lever (de flesta) efter den gyllene regeln om att som du vill att folk ska bemöta dig, så ska du bemöta dem... (Dom är ju buddhister å det kan nog vara en bidragande orsak.) Jag tror faktiskt att THAILAND är i alla fall ett paradis på jorden! En flicka på jobbet sa till mig igår att vi skulle åka till TALJAND, hon och jag... Det har hon velat sen jag kom hem i våras... :) Det lät så enkelt, ungefär som om det vore en kvart bort! Dom är för härliga dessa barn!

Kram! :)

Back to reality!

Jaha, då börjar allvaret igen... Imorgon är det dags att arbeta... Hur jag ska ta mig upp ur sängen, det är förvisso en gåta... Eller nog kommer jag upp, men hur pigg jag är, det är en annan sak... Man har ju som vänt på dygnet en aning när man varit ledig!! Jag ser fram emot att komma till jobbet och träffa alla barn igen! Ska bli spännande att gå en ny termin till mötes! Med nya projekt och utmaningar... Och se utvecklingen hos barnen och faktiskt utvecklas en hel del själv oxå! Ja, det är ett roligt jobb jag har! Det blir väl med största sannolikhet ett nytt schema, (igen), och hur det ska tas emot, det har jag ingen aning om! Men det är som tur är inte mitt problem... Jag ska ju numera tänka så: Förändra det du kan förändra och det som inte går, låt det bara vara! Jag ska inte ta på mig andra människors "problem"! Nix, nej, slut med det!! :)

Jag har suttit och arbetat framför datorn nu i två dagar, och det känns i min nacke/axlar... Fattar inte hur jag kunde jobba med datorn dagligen tidigare... Kanske en vanesak... Nåväl i dag gjorde jag i alla fall en paus för att bege mig med Cammo å Smilla till Tuna med buss, där hämtade vi en spark för att sedan ta oss med den på isen hemåt... Det var ju riktigt kul, Smilla drog och vi turades om att åka/sparka... :) När vi sedan väl kom till Cammo drack vi te och åt macka å sedan kaffe och fika... (Hon tyckte jag var en besvärlig gäst som skulle ha allt... *ler*) Sen har jag avnjutit middag hemma hos "min familj", där fyraåringen hade allvarliga problem med att gå å lägga sig... Det bor nog en liten Alfons Åberg i oss alla! :)

Och nu ska jag verklligen avsluta detta data-användande innan jag får men för livet i min nacke! :) Och sen ska vi se om jag kan somna, eller om det är så att jag ockå kommer va som Alfons Åberg... (Skillnaden när man är vuxen är väl att man vet vad konsekvensen blir om man inte sover...)

Imorgon är en ny dag med nya möjligheter!!

Kram! :)

Nytt år med nya möjligheter!

Nu är det redan den fjärde dagen på det nya året... Tiden går fort när man har roligt! :) Å jag har ju haft rätt kul dessa dagar, jag har i alla fall inte varit sysslolös...

Nyårsafton var nog den lugnaste sen jag vet inte när!! Vi åt middag hemma hos mor å far, hela familjen R var också där, så totalt med Nelly var vi 11 stycken! Efter att vi avnjutit både middag å efterrätt var klockan efter 20, så då skulle Nelly hem å sova... Jag satte mig framför TV:n å hann med att se två (!!) filmer innan 12-slaget... När klockan närmade sig midnatt gick jag, Tobbe å Davve ut på gården å kollade in raketuppskjutningarna... Jaha, så var det 2009!!

I torsdags, det vill säga nyårsdagen, åkte jag med kvällsbussen till stan! Kändes rätt skönt att efter 10 dagar borta återse sin lägenhet å sina grejer... Det heter väl borta bra men hemma bäst... :)

Fredagen tog jag det coolt, fixade presenten till Joar å sen var jag å hälsade på "min familj"! Ett mycket kärt återseende måste jag säga! Eftersom det var så länge sen vi sist sågs, var jag där MYCKET länge! :) Lekte med barnen, fick se deras nya grejer som de fått av Tomten å käkade middag... Sen hann jag oxå med att prata med Mamman! Man måste ju vänta tills barnen sover om det ska bli möjligt... :)

Igår hade jag besök hela dagen, nästan... Det var många kära återseenden där också!! E var förbi med barnen, vi åt lunch å fikade å barnen blev inte alls less fast det inte finns så mycket å leka med... :) Sen kom även S förbi med Isak, han hade vuxit sen sist jag såg honom! Inte så konstigt kasnke eftersom han snart blir ett år, å jag såg nog honom i somras... Efter mina eminenta besök begav jag mig till min bror, där även lilla lillebror huserade... Vi käkade middag, såg körslaget å satt å babblade å rätt vad det var hade klockan blivit midnatt igen! Som sagt, tiden går fort när man har roligt! :)

Idag har jag varit i farten med mor å far... Vi började me å skjutsa lillebror till bussen å sen har jag varit på jakt efter en ny TV! Har också införskaffat en, så nu känns det som om man har en bioduk i vardagsrummet!! Kan säga att det är en rätt stor skillnad från den gamla TV:n (behöver jag tillägga att det var en 24" "tjock TV") till min nya fina 37" platt TV! NÖJD var ordet!!

Nu har jag fixat kaffe å hällt upp det i min nya termos... :) Å det ska jag avnjuta medan jag väntar på att frysen ska avfrostas... Får ju passa på när det är många minusgrader ute så man kan ha varorna på balkongen...

Kram! :)

RSS 2.0