Bergsklättring!


Vintertid kan man kanske inte alltid vara ute så länge, men man får nyttja tiden väl.;) Är ute med våra två vildingar och gör av med energi! Att bestiga berg är både roligt och energi krävande! ;)

Kram! :)


Flyttkaos

Känns som att jag den senaste månaden har levt i någon form av flyttkaos... Vi har packade kartonger, kartonger som ska bli ihopvikta och halvfulla kartonger, vi har typ saker ÖVERALLT och vem kan och orkar städa i en lägenhet som är ett enda kaos?! Men nu har vi nedräkning, nu är det bara några dagar kvar innan flyttlasset går... Tack och lov för det! Att vara fyra personer på dessa kaosliknande 55 kvadratmeter varannan vecka är som sagt ett kaos! Men allt går när man vet att det inte är förevigt, och tur är ju det! :)
 
Det är ju såklart med visst vemod jag ska lämna den lya jag bott i de senaste 11 åren, man kan ju alla vinklar och vrår... Så det kanske är bra att det är ett kaos nu, så jag verkligen längtar till det nya. ;) Det är ju om inte annat bra för min inre och yttre frid, jag får ju rensa igenom både det ena och det andra och det är defenitivt VÄLBEHÖVLIGT! ;)
 
Kram! :)
 
 

Pedagogväskan!


I detta fantastiska yrke som förskollärare är man lite av en allt i allo många gånger och man ska ständigt vara redo! :) Det svåra är att lyckas bära med sig allt man helt plötsligt kan behöva. Min kära kusin löste mitt problem med en Pedagogväska.;) Nu ska inte jag ta åt mig äran för idén till väskan, men just denna har jag ju fått va med å påverka. :) Den har fack för näsdukar, kamera, telefon, nycklar, penna och papper typ... :) Har använt de ca en vecka å kan nog inte vara utan den nu. ;)
Så, tack kära kusin! Å det kan ju hända att du får beställningar. ;)

Kram! :)

Hejja pappa!


Vi befinner oss i en sporthall för att se mannen spela innebandy. Det är nog de flesta som inte spelat på många år, men tycker att gamla takter minsann sitter i. ;) Jag ser med spänning fram emot morgondagen för å se om mannen ens tar sig ur sängen. ;)
Grabbarna är helt inne i matchen och hejar på sin pappa. För dom är han helt klart en hjälte! :)

Kram! :)


Idag vill jag hylla...

Idag vill jag hylla bästa kollegorna! Jag är så glad över att dela mina arbetsdagar med er! Även om det kan kännas tungt ibland, så skulle jag aldrig vilja byta arbetsplats... Jag vill inte byta ut mina kollegor... Eftersom man tillbringar sisådär en tredjedel av sina dagar på jobbet, så är det så himla viktigt att man trivs! På mitt jobb känner jag mig välkommen, efterlängtad och behövd. Jag känner mig som en del i det där navet som får dagarna att fungera... Och ingenting skulle kännas lika bra utan er, fina kollegor. Det är personer som bryr sig om varandra, jag tänkte på det nu när jag petade mig i ögat och fick vara hemma, kollegorna på jobbet skickar sms och hälsningar på Facebook och frågar hur man mår och när man kommer tillbaka till jobbet bryr sig peronerna om en... Det är omtanke, det är värt en hel del!
 
TACK allra bästa sortens kollegor för att jag får dela mina arbetsdagar med er! Tack för att vi tillsammans gör våran arbetsplats till den bästa!
 
Kram! :)
 

Lite å göra?!


Om man inte tycker sig ha nog med jobb, då fixar man mer... :) Hade med två små hjälpredor till tvättstugan å dom skulle bära sköljmedels flaskan. Sen hade undertecknad lite mer att göra. Som om det inte var nog med att tvätta en nedkissad overall. ;) Nåja, hur ska man lära sig om man aldrig får prova?! ;)

Kram! :)


Ljuset är på väg tillbaka.

Bild till förra inlägget. :)



2013-01-07

Idag, hade jag ju tänkt skriva ett inlägg... Hade så många tankar i skallen av lite olika karaktär... Men mina ögon och jag vill inte samma sak idag. Antar att ögonen är trötta efter att jag har jobbat en hel dag... Det blev en rivstart med arbete från 6:30-17, så jag har då minsann fått titta idag. ;) Men nu är vårterminen igång, så det är bara att jobba på ända till sommaren... Men nu ser man ju ljuset komma åter, så det går säkert fortare än man tror... :)
 
Lite svårt att titta på en skärm nu, så det är kanske lika bra att koppla in ljudboken i öronen och blunda...
 
Kram! :)

RSS 2.0