Ljudbok

Jag är ju buzzador och har nu fått möjligheten att prova storytel i en månad. Jag får också dela ut en ljudbok till mina vänner. Så är det någon av mina läsare som är sugen på en ljudbok så här i regniga semestertider, så hör av er, så ordnar jag det. :) Som de flesta antagligen uppmärksammat, så har ju inte vädret de senaste dagarna varit det allra bästa, så jag har lyssnat rätt intensivt på en ljudbok av Katerina Janouch, "Systerskap", det var andra delen i en serie om Cecilia Lund, som är barnmorska. Det är en ganska "lättläst" bok, jag har läst första delen och nu lyssnat på den andra och nu vill jag såklart läsa de andra delarna, finns totalt fem. :) Så jag har varit rätt "uppslukad" av den här boken de senaste dagarna. :)

Systerskap

Jag har lyssnat när jag har diskat, promenerat eller "bara varit"... Jag är uppvuxen med att vi lyssnat på "sagoband", så inte vet jag om det hjälper mig att hålla koncentrationen även om jag inte läser själv? Men jag tycker det är rätt avkopplande att lyssna på en bok och dessutom blir inte det som är "tråkigt" lika tråkigt om man har något som underhåller en, såsom en ljudbok. :)

Nu laddade jag ner Zlatans bok, så det blir nästa projekt! ;)

Idag är ingen vanlig dag, för det är Kronprinsessans 35-års dag!  Och även min å L förlovningsdag! ;) 17 år med dig vännen, det är inte illa! Vi har varit med om mycket under dessa 17 år och mer lär det väl bli! Älskar dig min fina vän!

Nu ska jag avsluta med något klokt som Mark Levengood kläckte ur sig under firandet av Kronprinsessans födelsedag:

"Ett år går väldigt fort, livet går väldigt, väldigt fort"

Jag kan bara hålla med! Så håll i hatten (för ute stormar det!) och häng med! Livet är det som passerar hela tiden, ta vara på det och lev det skrattande med massor av kärlek! LIVE, LAUGH, LOVE (det är väl så det brukar stå?)

Nu ska jag ta min nya ljudbok och gå till sängs, frågan är hur länge jag är vaken! ;)

Kram! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0