Mod, möhippa och motion

Idag är ingen vanlig dag för idag är lilla Lillebrors födelsedag! :) Och jag kan ju inte fatta att han fyller 26 eftersom jag tror att jag själv inte är en dag över 24... ;) Hur går det ihop, det undrar jag! Dessutom känner jag mig som jordens sämsta syster för att jag inte hunnit införskaffa en present till honom... Hunnit å hunnit... Planen var att göra det under veckan som gått, men veckan gick som för fort för att jag skulle hinna med den saken... Nåja, jag säger som en person sa på ett bröllop för snart 8 år sedan... "Presenten kommer sen!" Den presenten har dock fortfarande inte anlänt... :) Men lilla Lillebror ska få sin, jag lovar! :)

Idag är jag MYCKET stolt över mig själv!! Det är inte varje dag jag kan säga det, men igår övervann jag flera rädslor och gjorde något jag aldrig trodde jag skulle klara, så idag är jag stolt! Då får man vara det! :) Jag gick nämligen höghöjdsbanan på Hälsans Hus. Med hög höjd menas att man "balanserar" på olika saker 10 meter upp i luften! Och jag gjorde det!! Jag trodde inte jag skulle fixa det, men sen var jag liksom tvungen att testa och jag klarade det! :) Jag är verkligen glad att jag provade!!


Där uppe är delar av "banan". Det var runt dom fyra "etapperna" jag gick.


Att klättra upp för den där stegen var ingen lek! Det var typ det jobbigaste momentet... Och när man kom upp så skakade man redan! :)

Jag klarade det! Nu var det bara resten kvar då! :O Jag trodde inte jag skulle våga gå vidare och jag tvekade länge och väl, men med peppning från vänner och instruktör så gick det till slut bra! Jag hade en person framför mig att fokusera på och då gick det betydligt lättare! :)
  
Det värsta var att gå "första etappen" sen gick det bättre... Där jag är nu är "andra etappen"... Jag kan säga att när jag hade hissats ner, vilket i sig var rätt obehagligt till en början, men sedan mest häftigt, skakade jag och var nära att börja gråta av lättnad! Snacka om att utmana sig själv!!

Jag var ju alltså på möhippa igår, som egentligen var en fruhippa eftersom den luriga bruden och hennes numera make hade gift sig i hemlighet förra helgen... :) Det hela började på Hälsans Hus med den där höghöjds banan... Sen åt vi lunch på stranden där vi myste på ett tag innan bruden fick åka rullskidor in till stan för att köpa sig en rosa pyamas... Temat för dagen var just ROSA... När hon fixat sin pyamas var det dags för poledance och efter det begav vi oss till Nordkalotten för middag, relax och pyamasparty!  

1. Bruden anlände med fin eskort!
2. Modig tjej! :)
3. Lunch på stranden...
4. Rullskidåkning
5. Poledance
6. Bruden fick massage...
7. ... medan vi andra "slog klackarna i taket" :)
8. Skål för bruden å kvällen i skumpa!

           
        

Vi hade en helt underbart rolig dag/kväll/natt med MASSOR av skratt! Så vi har verkligen motionerat kroppens alla muskler och kanske främst "skrattmusklerna"! Man har träffat en massa nya roliga människor och sina "gamla" vänner har man fått umgås med! Så himla kul!! Det har diskuterats saker med djup i och saker med mindre djup i... :) Kärlek, vänskap, livet och döden... Vi har lekt lekar och berättat storys... Och det bästa är att bruden är nöjd med sin dag, å det var det största syftet med det hela! Att vi andra fick roligt på köpet var ju en bonus! ;)

Idag är mina ben fulla med blåmärken (och jag gissar att dom kommer från stegen i höghöjdsbanan, för vi var flera som hade sådana), jag är trött efter för lite sömn, men jag är nöjd och glad över att ha samlat på mig så mycket positiv energi! Vi var så många olika personligheter, men som nästan alla kunde bjuda på oss själva, så det var så lyckat! Nu är vi taggade inför bröllopsfesten när vi får träffas igen! :)

Nu är det snart dags för födelsedagsfika hos Världens Bästa lilla Lillebror! :)

Kram! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0