Maj, maj måne...

... jag kan lura dig till Skåne! Och det kanske var dit hela maj-månad försvann, för det känns mest som om den lurats med att vara här... Fort har då denna månad passerat i alla fall! Och idag är sista dagen... Imorgon ska det alltså vara sommar... JUNI är en sommarmånad... Och är det något maj har gjort så är det sett till så sommarkänslorna hållt sig borta... Kallt, blåsigt och regnigt...

Ikväll var årets första åskväder... Det kanske kan bidra med lite sommarvärme nu då? *hoppas* I övrigt har jag denna afton haft Bästaste Cammo på middag å sen har hon testat lite frisyrer i mitt hår inför lördagens Bröllopsfest! Min outfit är oxå testad å klar! ;)

Nu sitter jag här och funderar på vad jag egentligen sysslat med de senaste dagarna... Igår var det måndag å det var första dagen på MYCKET länge som jag vaknade och kände att "Näää, jag struntar i att vakna! Jag ligger kvar här i min säng å går inte på arbetet...!" Naturligtvis tog förnuftet över och jag steg upp och tog mig till arbetet och hade faktiskt en riktigt bra dag... Efter jobbet var jag in till stan och fixade lite grejs och så var jag på LYXX och fixade "ögonen"... :) Och sen var jag ju och vårrusade! :) Inte illa för en måndag...

I lördags tömde vi lägenheten hos Lillebror med familj, så nu är dom officiellt "bybor". :) Det kommer kännas konstigt att inte ha dom "runt knuten" så man kan springa in på en kaffe lite spontant, men man vänjer sig rätt fort och även om det krävs lite mer planerande, så får jag säkerligen kaffe fortfarande! :) Dom har i alla fall "fått" ett fint hus på ett fint ställe och jag tror dom kommer trivas! Och det är ju det viktiga i sammanhanget, att dom ska trivas i sitt nya hem...



Efter en dag i flyttandets tecken begav jag mig till Sst och firade Finaste E som fyllt 7 år... Där var en massa vänner, så det var en trevlig tillställning med grillade hamburgare till middag... :) När barnen somnat hade jag å Bästa L lite "vinprovning" och Moster Icka cyklade inte hem förrän ca 2.30 på morgonen... Nåja, vi hade många trevliga samtalsämnen! :)

På söndag var det mest regnigt å tråkigt ute, så jag såg film och pysslade på lite här hemma....

I fredags hämtade jag hem min fina Prinsessa och vi fikade ute på min baksida innan vi begav oss till Råneå med Svägerskan... Där skruvade Faster ihop E´s cykel så hon fick prova den... :) Nöjd unge! Hon skulle även låna ut sin faster till Svägerskans kusin som är 5 år... "Du kan få låna min A" säger hon, precis som om hon faktiskt ägde mig och kunde låna ut mig... ;) Det är ju tur att hon inte är alltför egennyttig om sina "saker" i alla fall! :)
Vi åt middag på restaurang i byn och sedan åkte vi mot stan. Jag å Mamma handlade lite godis å umgicks innan det var dags för sängen.





Imorgon är det onsdag å fredag i samma dag... :) Jag är ju dock bara ledig på torsdag, sedan arbete på fredag igen... Men det kommer nog vara en rätt lugn arbetsdag gissar jag... :)

Nä, nu hopp i säng så jag är pigg å glad imorgon! :)

Kram! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0