Bryt ihop, res dig och gå vidare

Kan man leva efter den filosofin? Jag är ju tyvärr rätt dålig på att bryta ihop... Jag tror att jag ska klara allt och försöker verkligen härda ut det mesta... Men ibland bryter även jag ihop... Jag försöker ändå leva efter tanken att det finns nån mening med allt som sker, så det är ingen idé att älta saker alltför länge... Jag brukar ställa mig själv frågan "Vad ska jag lära mig av det här...?" Ibland får jag inte svaret förrän lååångt senare... Men då kan jag tänka att hade jag inte varit med om det eller det, så hade jag nog inte varit lika "förberedd" på det här som nu skedde... Så något ska man lära sig av det som sker... Dock kan jag ibland undra varför man måste gå igenom liknande saker en massa gånger, är jag trög då, eller?! :) Eller måste jag bli ännu klokare i livet?! Men jag försöker i alla fall tänka att... Bryt ihop, res dig upp och gå vidare... Som det där kinesiska ordspråket: Det högsta är inte att aldrig falla, det är att kunna resa sig efter varje fall....

Jaha, det var djupa tankar en torsdag... Jag försöker väl jobba på "klokskapen" kanske?! Men ibland vill jag inte vara klok, jag vill vara gnällig å jobbig... Det går dock över rätt fort, men den här veckan har jag tyvärr känt mig lite extra "gnällig"... Nå, det behövs väl också ibland, annars kan man kanske anses vara som nån "övermänniska"... Å det är jag då INTE! Men man ska försöka arbeta med "mental träning", förbereda hjärnan å hela kroppen på vad som ska ske, då blir livet ibland lite enklare att leva! :) Jag försöker också fundera på vad det är som gör att jag reagerar på ett visst sätt med en viss person, för jag kan ju bara ändra på mig själv... Om jag då hittar en "orsak" till varför, så blir det lite lättare att möta alla personer.

Veckan har varit en rätt social vecka, ändå... :) I tisdags slutade jag tidigt å var ut å joggade efter arbetet, kändes som att jag hade "gått bakåt" å det var mindre kul! Nåja hämtade hem min Prinsessa på förskolan så det var ju plåster på såren! :) Vi såg Pippi, igen, hon får som välja bland alla filmer å hon väljer den... När jag sa att flickan i Pippi heter Annika sa hon "Näää, det är E!" jaja, då får hon väl göra det då! ;) Sen åt jag middag hos Lillebror med familj innan jag for på nätverksträff på jobbet...

Igår hade jag värsta mys-onsdagen med massage på LYXX och sedan soppa-middag hemma hos mig med båda mina bröder samt Svägerskan och Prinsessan... :) Efter det gick jag på en trevlig prommis med L som jag inte sett på evigheter! Ibland undrar man ju om man bor i samma stad typ 10 minuter ifrån varandra?!

Jag är som alldeles trött idag, det är väl därför jag har så djupa filosofier... Har idag varit å lämnat prover på morgonen å tyvärr råkade jag titta på nålen vilket gjorde att jag mådde rätt illa! Jag hann i alla fall vända bort huvudet innan hon stack mig! Tur det! sen har jag haft stängning på jobbet.... Så jag har inte orkat med så många knop denna afton... Ska fortsätta med samma tema resten av kvällen, snart får man sova! ;)

Kram! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0