Tidstjuv??

Söndag kväll igen! Man kan stilla ställa sig frågan om vem som stjäl tiden?? För det känns som om någon eller något gör det eftersom den så raskt försvinner! Kan inte fatta vart den här helgen tog vägen heller! Ibland skulle man bara vilja stoppa tiden och försöka hinna ikapp... Det går ju dessvärre inte, så man får försöka leva i nuet så gott det går! Det är bara det att det känns som om man skulle vilja hinna med så himla mycket å så blir man besviken för att man inte hinner. Men det är nog bara att gilla läget och inse att dygnet har sina räknade sekunder och varenda morgon när man vaknar har man lika många nya sekunder att göra det bästa av... 86400 sekunder på 24 timmar, det ni! Fatta vilket konto man faktiskt fyller på varenda dag! :) Tänk om det vore pengar och så var man tvungen att göra av med dom för annars försvinner dom... Så är det ju med tid... Man får aldrig tillbaka förlorad tid, så det är bäst att leva livet levande!!

Min kloka Lillebror har alltid sagt till mig att jag inte kan rädda världen. Näää, det vet jag oxå, men jag vill i alla fall försöka... tänker jag... Men jag kämpar ganska ofta med att försöka låta bli att "lägga mig i"... Det är många gånger svårt, och (tyvärr) är jag väl född med ett stort hjärta! Jag vill ju att alla ska ha det bra! Och det är svårt när man ser människor "slänga bort" sitt liv på så kallat fel saker... Eller när man ser att människor inte mår bra, då bara blir det så att jag måste fråga och sen är man där igen.... Vill försöka "rädda världen"... Idag är en dag när jag kämpat med att inte "rädda världen"... Jag skulle nog vilja, men inser också att det inte funkar... När viljan finns att "rädda sig själv" så kommer det säkerligen funka, men det är den viljan man måste ha! Och så ser man reklam för att skaffa sig ett fadderbarn och tänker att det borde man ju oxå göra! Rädda världen var det... Kanske man skulle börja med att rädda sig själv! ;)

Som sagt gick denna helgen fort! Igår efter allt tvättande ringde jag Cammo och frågade om vi skulle dejta på "favvo-restaurangen" Dagobert... Och det ville hon! Inte långt efter ringer goda vännen L och undrar om jag ska på stan... Så hon och lilla E kom oxå! Trevligt minsann! Köpte godis som jag hade tänkt avnjuta framför en film, men när jag kom hem hörde S av sig å undrade om jag ville komma på fest hemma hos henne och T... Why not?! Så jag begav mig dit... Sen var det en sväng på Invit och Olivers... På Invit träffade jag några bekanta och hann surra lite med M. Kul!! Det är ju alltid så långt mellan gångerna vi ses.... Tidstjuven, ni vet! Sammantaget var det i alla fall en trevlig kväll!

Dagen idag har jag sett en film och varit på Vattengympa! Jag lyssnade inte alls på signalerna om att jag var trött utan hängde med Bästa L till Pontus. Vi hade med oss lilla Lillebror också som skulle prova på passet så han själv kan leda det i framtiden... :) Så jag har ju trots allt fått nåt vettigt gjort även denna söndag... :)

Imorgon ska jag ta igen tiden jag jobbade över i onsdags när vi hade fotografering, så jag ska inte börja förrän 9! Värsta sovmorgonen!! Det händer typ aldrig eftersom det senaste jag börjar är 7.30... Ska i alla fall bli oerhört skönt att inte behöva skynda sig iväg tidigt! Nu känns det som om jag kommer sova läääänge.

Veckan som kommer innefattar nätverksträff imorgon kväll, ev bio på tisdag, barngympa på onsdag.... Inte undra på att veckorna går fort! Nu en stund i TV-soffan, sen sova!

Kram! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0