Lycka är snö

I det fallet är jag fortfarande som ett barn! (Kanske även i andra fall.... ;) ) Men den första snön är det nåt magiskt med! Sen kan man stundvis önska bort den när det varit snöstorm och annat som hör vintern till... Men jag gillar snö på vintern! I morse när jag vickade upp persiennerna så var det VITT! OJ! Var det jag sa högt för mig själv... Det var oväntat... Men så ljust å fint det är när snön lägger sig på backen... Nu har ju denna snö nästan försvunnit, men jag har ju fått njuta ett tag i alla fall... Och vi har hunnit göra en liiiiten snögubbe på jobbet. Det var det första barnen önskade sig! :)

Det har återigen varit en rätt hektisk vecka... Ovanligt för å vara mig, NÄÄÄÄ........ I söndags dammsög å skurade jag lägenheten, å fixade lite, men så mycket annat blev det inte gjort... Skönt å bara ta det coolt... Jag broderade på min tomtetavla som är på god väg att bli klar! :)

På måndag slutade jag rätt sent, så det var inte så mycket kvar av kvällen, men jag hann faktiskt "scrap-booka" lite. :) Gjorde två kort... Ett till Fina E och ett till Fina L. Det till L var ett grattis-kort, så det fotade jag aldrig... :)



På tisdag var det födelsedagskalas hos Fina L! Trevligt att träffas å surra och få sig lite gott fika! Varenda gång man far iväg å umgås så tänker man att man borde göra det oftare... Å så går tiden igen..... Nåja, man ska ju njuta av det när det sker i stället för å fundera på varför man inte gör det oftare, å trevligt var det juh! :) Mina Prinsessor ♥ delade stol när dom skulle fika och man kunde återigen se skillnaden i deras personligheter... När E hade ätit upp nästan hela bullen hade N knappt öppnat sin! Man det är härligt å se dom tillsammans, för dom har oftast kul ihop! :)

Onsdag var det igår å i vanlig ordning var det nåt som inföll på min tidiga dag... Vi hade fotgrafering på jobbet kl. 13.30... Nåja, slutade före 14.30 i alla fall å sen for jag å hämtade Älsklings E på förskolan. Dom hade oxå haft fotografering... Med samma fotograf till å med! :) Sen var vi ute i lekparken och hade skoj och tiden gick så fort, så Lillebror hann komma hem. Då gick vi in! Där fick jag god köttsoppa till middag och hann även träffa lilla Lillebror som oxå kom å åt, och sen for jag på föreläsning. Det är alltid kul att få ta del av andra pedagogers arbete. Man kan få nya kluriga tips på hur man själv kan göra! :) Det fick vi även denna gång... Och så var det ju tre av mina "kollegor" från S-byn som också berättade. Det gjorde ju det hela ännu trevligare! :) Bra jobbat tjejer! :)


Det är extra roligt att gunga om man tittar upp i himlen när man får fart! :)

Idag är det torsdag.... Jag har haft en snurrig vecka vad gäller dagarna, å jag fick för mig att det var onsdag idag, så jag blev lite extra glad när jag insåg att det faktiskt var torsdag! Haha Känns som om helgen kommer snabbare då! :) Usch vad trött jag är idag... Men som sagt, bara en dag till sen får man sova så länge man vill! Man känner sig som en "dålig människa" när man är trött, för då har man inte lika långt tålamod som vanligt... Men det finns väl dom dagarna också å jag är ju trots allt medveten om det å försöker skärpa mig ändå!

Ikväll är min avsikt att åka på vattengympa! Jag är fortfarande inte helt frisk, det kommer å går å vissa kvällar är man täppt i näsan å andra har man ont i halsen, men det verkar som om man får dras med detta resten av hösten, sååå..... Kanske skulle man bli frisk(are) om man var hemma en vecka och gjorde INGENTING, men vem orkar det?! Och dessutom kostar det ju å vara sjuk.... Nåja, man lider ju inte av nåt dödligt i alla fall!

Kram alla fina! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0