Fröken blev fru...

... och vi "hippade" henne i efterhand... Igår hade vi "fruhippa" för fina J som gift sig i alla hemlighet på Kallax... Mycket trevligt hade vi oxå! Frun blev nog rätt överraskad när hon blev hämtad hemma i tron att hon skulle delta i ett "gör om mig" program... Hon blev omgjord, blev sminkad och fick håret och naglarna fixade... Men hon slapp tv-inspelningen! ;) Vi hade jätte trevligt i den hyrda lokalen där vi badade bastu och åt och drack... Vi hade lite knytkalas där alla tagit med något... Det var så kul å träffa alla dessa människor man ser alldeles för sällan, så bara det var ju trevligt! :) Efter detta hamnade vi på Cleo som hade 30+ kväll med rocktema och gratis inträde... Det var ju åratal sedan man satt sin fot där! Lokalerna var sig lika.... :) Träffade Cammo å J där, så jag blev kvar med dem... En mycket trevlig dag/kväll! :)



Jag började gårdagen med att baka kladdkakor till tillställningen samtidigt som jag var med Bästa E medan mor å far skulle på Loppis... Vi var å lekte i lekparken oxå och kollade in de spännande kyrk-klockorna... :)


Idag har man i vanlig ordning inte åstadkommit så våldsamt mycket... Tagit en promenad å samtalat i telefon... :) Imorgon är en ny dag och en ny vecka tar sin början... IGEN... Jag öppnar imorgon å E ska öppna med mig... :) Trevligt med sällskap så där på morgonkvisten. Efter jobbet ska jag tillbaka till kiropraktorn å sen hämtar jag nog E... På tisdag har vi planeringsdag å på onsdag ska vi ha "Röda tråden" tillsammans alla förskolor och skolor på området... Det är ju skollov så vi får se om det även innebär något färre barn på förskolan...

Nu ska jag se lite TV innan jag ska bädda ner mig... Det känns som om klockan skulle vara en timme mer än vad den är... Å hade det varit igår så hade den ju varit det, alltså får man sova tidigt ikväll! :)

Kram! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0