Socialiserande

Det är ungefär så man kan sammanfatta mitt liv de senaste dagarna! Men det är väl det man ska göra när man är ledig å har "sommarlov"?! Man ska passa på att umgås och göra alla dom där sakerna som man aldrig hinner när alla jobbar och vardagen är en massa måsten.... Så just nu är jag verkligen lycklig! :)

Igår satt jag och H och väntade på solen i några timmar! Den skymtade fram emellanåt, men till slut var det strålande sol från klar-blå himmel!! Skam den som ger sig!! Vi satt där i våra "brasse-stolar" och skrattade åt oss själva och våran envishet... :) Men vi hade trevligt och det är ju det som räknas!! :)

Efter denna trevliga dag var det dags för ännu mer trevligheter! Vi var bjudna på tjejmiddag hemma hos Fina L!! Men så mycket gott hon hade fixat!! Och så himla trevligt vi hade!! Vi var åtta glada brudar som surrade och hade trevligt fram till typ 24... Det är så det brukar bli när man inte ses så där jätte ofta alla samtidigt!

Igår var också en mycket speciell dag! Inte nog med att Kronprinsessan Viktoria fyllde 33 år... Nej... Jag å Bästa L firade ju 15-årig förlovningsdag! :) Inte illa pinkat!! Det värsta är ju att det känns som igår... 14 juli 1995... Vart i allsindar har tiden tagit vägen?! Troligen har vi väl, förutom att vi blivit äldre, också blivit aningens klokare och skaffat oss en del erfarenheter... Och en massa minnen! Men vi sparar bara på dom fina och bra! :) I gåva fick jag minsann ett mycket fint halsband!! Tack älskade vän för att du finns!! Älskar dig nu å för evigt! :)

Och så var det dagen idag då.... Då har jag minsann socialiserat HELA dagen! Började med att vi var ett jätte-gäng som befann oss på Arons badet typ hela dagen! Jag har badat med barnen och fått mysa med dom! Jag tror att vi som flest var 12 personer där på våran "picknick"... Så himla trevligt! Masssor med skratt och babbel kan man säga! :)

På aftonen har jag varit hos J&A och barnen och grillat... Även J och Cammo var där, så vi har haft en mycket trevlig kväll!

Som sagt, Anci har socialiserat en hel massa de senaste dagarna! Och det är så kul!! Man är lyckligt lottad som har så fina vänner och familj runt sig!

Imorgon är en annan dag med nya möjligheter!

Kram alla fina! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0