myggbett kliar!

Ett enda kallt konstaterande! Fy bubblan vad jag har fått mygg- och knottbett de senaste dagarna! När vi har suttit ute på kvällarna har dom små hemska krypen haft kalas på blodet i mina ben... Man är väl mer känslig för deras gift än vissa andra, så då får man en massa bett... Och så kan man inte låta bli att klösa betten... Nåja, det är ju tur dom inte varar förevigt i alla fall! :)

I fredags cyklade jag förbi hos J&A och så fick jag sällskap av A när vi cyklade till Cammo... J tog bilen så det var lättare med barnen... Hos Cammo grillade vi och åt gott!! Och sedan satt jag, A och Cammo tillsammans med hennes grannar K och J och drack vin och surrade långt in på småtimmarna... Jag tror jag var hemma efter cykelturen efter 4 på morgonen! :) Så kan det gå när man har trevligt!! Och det hade vi ju! :)

Igår åkte jag till byn med Svägerskan och Prinsessan... Så nu är jag här och umgås ett par dagar... :) Blir utebastu, ta det coolt samt att umgås som står på schemat... Och att underhållas av våran skatt E förstås! :)

Kram! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0