Supernajs söndag!

Ja, det kan inte vara nåt annat än det efter en sådan trevlig kväll som jag hade igår! Jag har skrattat så jag nästan har träningsvärk i magmusklerna och fortfarande när jag tänker på vissa incidenter som hände igår så ler jag! :) Det kan man väl kalla en bra kväll?! Som ni kanske förstår så begav jag mig på den där tjejfesten, å jag ångrar det inte!

Eftersom jag endast kände H där och inte ens henne känner jag jätte bra, så var det en massa nya bekantskaper... Bara det! Att få utbyta tankar och livshistorier med såna man inte tidigare träffat! :) Så trevligt! Vi drack vin å åt gott snacks å sjöng oss lite hesa i singstar innan vi begav oss ut på Oliver´s. Riktigt mycket folk ute, men inte så hemskt många bekanta ansikten... Några träffade man ju i alla fall! Jag å H hade i alla fall en hemskt rolig händelse när vi skulle gå till Heroes Rock bar för att träffa hennes H... Ingen av oss hade varit där tidigare å man kan kanske säga att det blev något av en chock för H... :) Det hela slutade med att vi lämnade stället efter att vi klivit innanför dörrarna å stått där i ca en minut å H utbrister att hon nästan mår illa! "Hur mycket ska man ställa upp på egentligen" var hennes kommentar till det hela när vi gick mot Oliver´s! Som sagt, jag har skrattat, det är så klart inte alls lika kul att återberätta händelsen, man måste ha sett med egna ögon för å förstå! :D Vi dansade i alla fall massor å hade riktigt skoj ute oxå, så det var en riktigt trevlig afton! :) Vi var ett stort gäng som skulle åt samma håll efter krogen, så taxi problemet löste sig oxå! Sen hamnade jag på nån form av "efterfest" där vi satt å surrade tills det var både ljust å sannerligen MORGON! Såna aktiviteter kanske man borde låta bli när man passerat 30... Det känns idag att man inte sovit många timmar! Men som sagt, vad gör det att man är trött när man kan le??! Tack alla som gjorde kvällen trevlig! :)


choklad fontän! :)

Idag har jag å vännen C varit på en prommis i det varmare, men dock snöiga vädret... Var skönt att komma ut å få luft när det känns som om huvudet är i en bubbla... :) Vi gick i alla fall å babblade å drömde oss bort till ett varmt och soligt Thailand! :) Nu är det inte alls länge kvar, bara drygt tre veckor... Som ni nog förstår längtar jag efter semester! :) Tack kära vän för trevligt sällskap!

Efter sådana trevliga möten som jag haft, så känner man sig GLAD! Och det kan sannerligen behövas att man får ha en fantastisk helg när det inte alltid är så lätt på arbetet! :) Apropå arbetet så ringde mamma å berättade att vi fått dagens ros i NSD! Men så himla kul!! Det är väl en bekräftelse om nåt på att vi faktiskt gör ett bra jobb?!

Näää, om man skulle gå å fixa sig nåt som liknar middag... Mitt tema denna helg är typ "tacos"... Med den variationen att det i fredags var köttfärs å igår å idag kyckling! Nä vadå äta samma mat i många dagar?! Nåja, det funkar ju! Å tacos är bland det godaste jag vet, så det skulle jag nog kunna äta många dagar utan att bli less! :)

Kram! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0