Snart är det dags...

... för melodifestivalen! Nu drar det igång igen... :) Jag är hemma i byn och ska avnjuta första deltävlingen här!

Det känns som om det har varit en lång vecka, men den har ändå gått fort... Det har då varit rätt fullt upp i alla fall... Nåt nästan varenda kväll och även full aktivitet på dagarna på arbetet...

Måndag hade jag stängning, men det var ju lika bra eftersom vi ändå skulle jobba på kvällen... Stannade kvar och möblerade lite och fixade med lite annat som ska bli gjort... Kände oss rätt nöjda när vi åkte hem på kvällen.

På tisdag var det inplanerat att åka till Stadsparken och åka på Orren med en del av barnen... Vi fick tyvärr inte bara uppskattning för det arbetet vi utfört dagen innan, å det kan göra vem som helst besviken, upprörd, ledsen och arg... Vissa saker kan man svälja, andra känns det som om dom får bägaren att rinna över... Nåja jag å A-K och våran praktikant åkte i alla fall till stan med nio av barnen. Vi hade riktigt kul! Och det var skoj att åka på denna orre! Jag åkte då närmare 15 gånger själv och jag kan säga att jag hade då inget problem med kylan, förutom i ansiktet. Var nästan överhettad när vi väl begav oss mot MAX för att äta mat med barnen! Man kan ju undra vad som var höjdpunkten, att åka på orren eller få äta på MAX?! Vi hade i alla fall en mycket trevlig dag!!Det var vikariebrist, som det verkar vara typ hela tiden numera, så vi fick jobba lite mer än tänkt också... Efter denna dag var man rätt slut, så det blev inte så många knop resten av dagen... Dessutom hade jag en envis huvudvärk som vägrade ge med sig, troligen var det väl nacke/axlar som spökade...

Onsdag är oftast en bra dag på arbetet! Så även denna dag... Vi skapar för fullt i is numera för att ha en massa att visa upp på snö- och isfestivalen! Kul för både pedagoger och barn! När jag kom hem från arbetet var det dags för barngympan. Lånade fallskärmen från jobbet, och den är alltid lika rolig att jobba med! :) Sedan var jag på uppdrag med Cammo... Var bland annat å tittade på hennes nya blivande lägga... Alltså från utsidan, men ändå... :) Det var den dagen det!

Torsdag var det dags för gäng 2 att åka till stan, så jag blev kvar själv med ett gäng barn! Vi tog en prommis å hälsade på en annan förskola i byn! Fick träffa en av mina förebilder som förskollärare... Hon var handledare åt mig, så vi brukar säga att hon är "mamma" och att det förklarar varför jag är som jag är! :) Men hon är verkligen toppen! Och det kändes så bra att få träffa henne just denna dag! Eftersom vi inte fått ut nån vikarie till köket, å "köksan" var sjuk, så blev det "hämtpizza" till lunch... Till allas stora glädje! Allas utom min mage som gav upp totalt! Och nu har jag återigen lovat mig själv att INTE äta pizza med ost!!!

Efter arbetet hade jag min efterlängtade massagetid! Hon undrade vad jag gjort, för det var värre än vanligt... En av orsakerna är garanterat att jag stod ute i snöstormen å frös, då spände jag nog axlarna ganska mycket! Nåt annat som oxå hände när jag var ute i snöstormen är att jag nog förfrös kinderna eller nåt... För numera är dom konstant röda... :) Så kan det gå!

På kvällen var jag tvungen att springa in å pussa på Prinsessan, för dom skulle till byn på fredag å min tanke var inte från början att åka... Men sedan kom en ljus idé upp i min skalle å vid 21-tiden på torsdag beslutade jag mig för att åka hit... :) Hann oxå med att vara på vattengympan!

Å så var det då fredag igen! Som sagt, det har hänt mycket denna vecka så den har känts lång, men ändå gått fort! På jobbet hade vi fått soptunnor att packa snö i, så det var det förmiddagen gick åt till. :) Och vid 16-tiden begav jag mig mot byn... Sen var det bara Let´s dance å sedan sova! Kan säga att energin inte räckte längre än så!

Idag på fm var jag ut på prommis med Prinsessan å Nalle och fick sällskap av Bästaste T!! Så kul å hinna babbla lite å samtidigt promenera... Förena nytta med nöje heter det visst! :) Sen var jag å kollade in butiken i byn som blivit som förbytt! Man kände inte alls igen sig! Skoj att nån vågar satsa i byn!! :) Sedan har jag badat bastu, broderat på tavlan och fått samtala med lilla Lillebror som just nu är i Thailand!

Nu är det snart dags för mello!!

Kram! :)

Kommentarer
Postat av: Therese

Ja herregud, magsjukan fyyy..=/ det var tur vi inte skakade hand i lördags..=)

2010-02-07 @ 21:45:55
Postat av: Anci

Ja, det var sannerligen tur! Måste ha blivit smittad på våran affärs resa, eftersom både jag å mamma blev sjuka... Men vem vet?! Nu är det i alla fall över för denna gång!! :)

2010-02-09 @ 15:04:16
URL: http://ancibloggar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0