The weekend is over, again....


Om jag börjar med att klaga, så har jag gjort bort det tråkiga! :) Jag har ont i halsen, IGEN! Eller är det fortfarande istället för igen?! Svårt att säga, men otrevligt är det! Blääää

Nu har jag klagat.... Nu till allt det roliga jag har sysselsatt mig med sen sist.... För jag har bara gjort roliga saker, tror jag! :)

På fredag var det glögg-mys hos vännen C där även C, M, T, S och M var... Vänner man till stor del lärt känna via jobbet i S-byn... Jag är glad att jag träffat dom!!! Vi har haft många roliga stunder tillsammans, å fler lär det ju bli! :) Vi såg Idol å snicksnackade... Och vad man än säger om honom, så är Jay en fantastiskt duktig sångare! :) Och icket att förglömma så drack vi massor med glögg! :) Sen var vi en sväng på Invit å kollade läget....

Igår var tanken att jag skulle vara barnvakt och få mysa med Guddottern, men då hennes Pappa blev sjuk blev hon kvar hemma... Så inget mys för oss, vi får ta igen det en annan dag..... Istället åkte jag in på stan å handlade lite julklappar, mest till mig själv dessutom! Köpte en straight & curl tång för pengar jag fått i födelsedagspresent och en handväska och två linnen och ett par "glansiga" svarta leggings... Det var det som var till mig, bara till mig! :) Jag köpte en del annat också.... Till andra! :)

På kvällen igår var det 30-års firande av vännen M i Kyrkbyn... Det var kul att få bli inbjuden, det var inte väntat från min sida! :) Hon hade tjejfest med vin, glögg, julmust och en massa gott att smaska på! En riktigt trevlig afton måste jag säga! Det är som kul å träffa människor man inte sett på länge å människor man inte känner så bra, då blir samtalsämnena annorlunda... :) Och så får man lite "input" tills man träffar sina nära vänner igen! :) Jag satt å pratade med några av tjejerna å vi konstaterade att vi festat tillsammans för typ 15 år sen, FEMTON år sen! Men du milde tid, vart har tiden tagit vägen?! Ibland kan man undra vad man egentligen gjort på dessa femton år......... Men nåt är det i alla fall! :)

Idag har jag återigen varit på stan! Denna gång med Cammo... Vi har (mest jag kanske!) handlat och varit å fikat på vårat "stam-hak" Dagobert.... :) Efter dagens stadstur när jag kollat igenom det jag inhandlat tror jag nästan att jag är klar med de flesta av alla julklapparna... Eftersom vi i familjen bara köper en julklapp till en person, så reducerades ju inköpen rätt radikalt! :) Jag har mamma på min lott å det är klart!! Sen är det mina fina barn och jag tror nästan alla har fått sitt nu! :) Nån enstaka sak kvar, men jag borde ju vara klar i tid! ;)

Med tanke på att man nattsuddat till efter 2 i två nätter och sprungit på stan i två dagar kan jag som föreställa mig att det blir en tidig kväll! Har hunnit med att se "Så mycket bättre" på datorn å det har verkligen varit ett underhållande program, få se om dom gör fler säsonger av det....

Nu blir det nog "Vem kan slå Filip och Fredrik", lagom lätt program som inte kräver så mycket tankeverksamhet! ;)

Imorgon startar den nya veckan med LUCIA... Vi ska ha tåget utomhus och sen fikar vi inne i värmen! :) Det blir nog vackert! :)

Kram! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0