På väg mot stan...

Man kan ju undra varför jag aldrig bara kan göra en sak... Igår när jag skulle baka, så skulle jag givetvis baka flera sorter! (kanske är så när man inte bakar så ofta, då gör man allt på en gång... ;) ) Nåja, jag rodde ju i hamn projektet, så det blev både äppelkaka med kokos och chokladbullar... Det var typ vetebullar med choklad inuti å vit choklad ovanpå... Så nu finns det fika till nästa helg när alla är hemma igen! ;) Det är bara det att när man är här uppe i byn så fikar man vansinnigt mycket!! Jag fikar aldrig så här mycket när jag är hemma i stan... Kanske det beror på att man alltid har sällskap, det finns alltid kaffe å så finns ju tillgången till fika oxå förståss! :) Vad vet jag, men det är i alla fall trevligt... Ska minsann hinna med å fika innan jag beger mig mot stan oxå! :D

Vi var även på tipspromenad igår kväll, det är ju en rätt kul sysselsättning när man är mer än en person... Då kan man ju prata om svaren, denna gång var onekligen vissa frågor hemskt konstiga, eller så var det vi som inte förstod, men "hur många gram alkohol finns det i 75cl stark sprit"? Jaa, men hur stark är spriten?? Nåja, det är ju bara på skoj man går å svarar å tydligen kan alla vinna oavsett antalet rätta svar, så det spelar ju ej någon roll... Ska dock bli intressant att se vad svaren är!! :) Efter tipspromenaden badade jag utebasu igen! Det är vekligen nåt särskilt med det! :)

Nu är bilen tankad å jag väntar på att tvättmaskinen ska bli färdig å så ska jag slänga grejerna i väskan å hinna med å dricka kaffe å fika med Lillebror innan jag ska styra kosan mot stan... :)

Kram! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0