Första dagen på sista semesterveckan avverkad...

Nu har första dagen på sista semesterveckan avverkats... Det är med blandade känslor som jag vet att jag ska börja arbeta på måndag... Det är ju helt underbart å vara ledig, så det är man ju gärna, länge å mycket! :) Men det är ju mest bara skoj å va ledig om andra är det oxå, så jag antar att det kommer kännas rätt okej å börja jobba i alla fall... :) Dessutom ska det bli himla kul å träffa alla barnen!! Nu är det ju så att de flesta nog inte börjar nästa vecka, men ändå... Det är som om solen gör att barnen växer, för efter sommarlovet är alla så himla långa!! Sen är det ju så oxå att vissa ser man ju inte på typ två månader, så då kanske det ine är så konstigt att dom vuxit... :)

Dagen idag hamnade jag å L på en cykeltur... Vi cyklade till Björx å hälsade på E å barnen och jag kan säga att Guddottern var mycket nöjd! Hon gillar verkligen andra barn å nu när hon var med större barn, så ser man hur hon försöker göra som dom! Älskade gulliga unge!! Jag är så fantastiskt glad för att jag får äran att vara en del i dessa barns liv! Vi blev oxå bjudna på middag, å det var riktigt nice! Att slippa laga mat å få sällskap när man äter, det är grejer det! Kanske ska försöka fixa sällskap till mina måltider heeela veckan?! :) Torsdagen verkar ju vara fixad redan, så då var det inte så många dagar kvar... Å så kommer nog lilla Lillbror i helgen, å då har jag ju kanske oxå sällskap... :) NÖJD över det är jag!

Kvällen har avslutats i TV-soffan framför Prison Break... (glömde alltså inte bort det ikväll! :) )... Nu är det nog mer eller mindre dags för sängen! :)

Kram! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0