Sköna söndag...

Då har vi lagt bakom oss yterligare en vecka... Igår var jag på födelsedagskalas hos Linda och då började vi prata om mindfullness och att leva i nuet... Hon hade fått gå på en kurs om det å det lät riktigt intrerssant! Vi är lite för mycket "då och sedan"-människor lite till mans... Vi borde försöka leva mer i nuet och njuta av det som händer just nu... Det är verkligen en sak att träna på! Inte alls så enkel... För man väntar ofta på något... snart dags för lunch... snart helg... snart semester... snart... Eller så kan man fundera på saker som redan har hänt, som man dessutom inte kan göra ogjorda... Då hade mannen som höll i kursen sagt nåt klokt om att man skulle tänka som så att nu blev det så här... (å då får man göra något åt det istället...) Jaaaa, det finns en del att tänka på...

I fredags jobbade jag rätt sent, men hade en snäll kollega som tog på sig att låsa så jag skulle hinna med en tidigare buss istället för att komma hem riktigt sent! Tack för det! Sen träffades Camilla å jag hemma hos Cecci å så åt vi tacos där! MUMS! Kan inte säga något annat! Jag tror nästan att tacos är min favorit-mat... Står då högt på listan i alla fall! Det var så otroligt länge sen jag sett Cecci, så nu sa vi att det får då inte gå lika länge till nästa gång! Men det är ju det där med tiden... som går fortare än ens egna tankar om vad som ska göras... Efter att maten fått sjunka lite tog vi en tripp till Coop å inhandlade lite godis! (som om man inte redan ätit massor...)

Lördag... Å inte nästan något inplanerat för helgen! Kändes lite märkligt, men samtidigt skönt att "bara vara"... Tog en promenad i det vackra höst-vädret och tänkte att det måste vara riktigt fint hemma i byn nu med alla färger... Att få gå i skogen å se färgerna å njuta av tystnaden... Jag kan ju inte direkt påstå att det var det jag gjorde... :) Kanske måste försöka hinna med en tripp till byn innan alla löven faller från träden!

På eftermiddagen åkte jag ju iväg till Linda å fikade av hennes goda fika! Det var riktigt trevligt att träffa dem som var där, det händer tyvärr alldeles för sällan! Men snart är det tjejfest å då träffas vi några stycken i alla fall! :D Kvällen gick åt till att slötitta på TV å att se en film jag köpte i Thailand (ja, jag vet att det var länge sen, men jag har inte kommit mig för att se den!) Det var JUNO, rätt bra, men man kan inte påstå att thailändarna är allt för bra på att texta på engelska! :) Å ibland är det svårt att höra vad personerna säger i filmen, men i det stora hela förstod jag väl filmen! :D

Nu är det alltså söndag... Ska eventuellt på bio å se Patrik 1,5 ikväll.... Den verkar då skoj! Annars vet jag inte om jag har så stora planer... Kanske en prommis, det verkar som om solen kommer fram idag oxå!

Kram! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0