Möjligheter...

"Life is like a box of chokolate - you never know what you gonna get..." för att citera Forrest Gump... Det känns verkligen så nu! Livet är fullt av möjligheter, bara att lyckas hitta dem! :)

Jag å C var till Skogsljuset igår och hade varsitt "samtal" med Fiona som jobbar där... Ni som har koll på vad Skogsljuset är, har antagligen också räknat ut vad vi verkligen gjorde där! :D Vi var å försökte få en titt på väran framtid... *skratt* Jag tror att vi båda kom därifrån ännu mer förvirrade! Detta ledde oxå till ytterligare analyser av diverse saker som händer i ens liv... Undra hur många timmar man ägnat åt att analysera det som sker i ens liv?! Vågar inte ens tänka tanken! :D Jag kanske faktiskt ska försöka följa rådet jag fick (även denna gång) att inte göra så stor sak av allt, låta de små problemen vara små, så slipper man fundera på de stora! *ler* Det löser nog sig!

Ikväll ska jag minsann iväg på vattengympa! Är trött som en urvriden disktrasa, men jag hade inte tänkt använda det som ursäkt! Blir säkert pigg bara jag tar mig dit! :D Å snart är det faktiskt helg igen! Å då får man ju sova... :)

Kram! :)

Kommentarer
Postat av: Therese

Väntar på smaskiga detaljer från helgens fest??=)

2008-09-14 @ 14:34:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0